Šta je novo?

Laptop direktno na struju

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Drugari hteo bih da pitam samo jednu stvar. Pre nekog vremena pazario sam laptop za ujaka. Stvarno super stvar, dobio za dosta fine pare i sve ok. E sad vremenom mu je baterija otisla u ofsajd i sada vise skoro da i nema svoju funkciju. Ono sto me interesuje je da li je moguce izvaditi tu bateriju (baciti je) a pomenuti laptop spajati na struju (posto ima struje gde god laptop treba da se koristi). Inace u pitanju je Gericom hummer sa procesorom na 800mhz.

Takodje ukoliko neko zna gde moze da se kupi ova bateria nije na odmet da napise.

Hvala

Sto ne probas, pa ako radi radi. To sigurno ne bi ostetilo lap top. Meni je logicno da moze, ali opet nisam siguran.

Ja bih definitivno probao!!!

Pa trebalo bi da moze... Ja moj HP drzim samo na struji, a bateriju stavljam tek po potrebi. Probaj pa javi.

Pa drzi ga na punjacu sa baterijom unutra i postigao si zeljeni efekat!

Ni na jednom lapu do sada (a promenio sam 10tak) nisam drzao bateriju u njemu. Ne vidim sto bih vukao svakog dana do posla i nazad dodatnih cca 0,5Kg kada u office-u ima struje.
Definitivno mozes da je odstranis.

ja sam bateriju na lap topu drzao unutra jel u slucaju nestanka struje dodje mi kao UPS :)

Nazad
Vrh Dno