Šta je novo?

Laptop dilema

Učlanjen(a)
18.09.2011
Poena
151
Procesor na tom Dell laptopu je sjajan, 6GB rama je sasvim dovoljno, grafika je 2x bolja u odnosu na 8600, prvo 8600 je dx10 dok je gt525m dx11 graficka karta, score gt8600m u 3dmark-u 2005 je 6174, dok je gt525m ostarila 13558 poena.

Hvala na odgovoru, za te pare po mom misljenju mislim da nema boljeg, prioritet mi je 17 inchi ekran! Da li znate za jos neki drugi dobar model?

Onda mislim da si nasao best buy laptop za 700 evrica. :) Nisam nasao nista bolje za sada, a veruj mi obisao sam brdo sajtova. :)

Prijateljski savet, zaobidji msi u sirokom luku, dell je mnogo pametniji izbor, mada i neki asus u tom rangu bi ti preporucio

procesor je odlican, 4 fizicka i cetiri logicka jezgra, sposoban da sve zadatke savlada bez muke, turbo boost tehnologija, naravno operativni sistem mora biti 64bit zbog 6Gb rama, 32bit cita samo 3,2-3,5gb. Jedino je grafika slabija, tj usko grlo racunara... Evo ti link pa vidi na kom je mestu, ovu su benchmark testovi grafickih kartica http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Poslednja izmena:
Vrh Dno