Šta je novo?

Laptop - dilema: Acer vs. Toshiba

Extreme

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2005
Poena
350
Treba sebi da uzmem novi laptop (malo usao u kesh pa da potrosim na nesto pametno, ne na gluposti k'o do sada), i dvoumim se izmedju Acer-a 6920G i neke Toshiba-e (A200, A300 ili nesto tome slicno).
E sad, sta mi je bitno? Pa recimo da ima C2D procesor (mada moze i AMD X2 neki, imam dosta dobra iskustva s njima), da je 15,4" (ili npr. 16" k'o ovaj Acer), da se ne greje preterano, da baterija traje bar 2 sata, kvalitet izrade i naravno kvalitet tastature. Grafika mi treba neka ne-integrisana (zanima me i razlika izmedju ove Acer-ove 9500 i npr. ATi-ja 2600 koji je uglavnom u Toshiba-ma). Budzet mi je nekih 900€ +/-. Svaki predlog/savet/sugestija/licno iskustvo je dobrodoslo. Hvala unapred i pozz.

P.S. E da, jos nesto - koja je to Toshiba (i da li uopste postoji takva) sa pozadinskim osvetljenjem tastature (to mi deluje kao mnogo korisna stvar, a vidjao sam samo na Mac-u).

P.P.S. Ako neko ima jos neki predlog (od nekog drugog proizvodjaca) - slobodno nek' kaze, samo da to nisu MSI i FujitsuSiemens, na njih sam alergican. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno