Šta je novo?

laptop bez OS-a

• Začetnik teme Začetnik teme julio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

julio

Guest
Da li u Beogradu moze da se nadje. Odgovara mi i sa Linuxom (samo da je bez Win-a), ali pretpostavljam da je tako nesto jos teze naci.

Mislim da odredjeni Acer i Asus modeli mogu da se nadju bez OS-a. Za Asus sam siguran a mislim da je na Aceru bio fore radi stari DOS v6.xx

U svakom slucaju, isporuce ti i CD sa kompletnim XP drajverima tako da nema problema oko instalacije.

Za Asus znam da postoji, ali gde u Bgdu. Dosta bi mi pomogao neki link sa konkretnim ponudama (ne mora samo Asus) ili samo ime distributera pa cu sam da se snadjem.
P.S. Ko uvozi PackardBell kod nas

pop je napisao(la):
Mislim da odredjeni Acer i Asus modeli mogu da se nadju bez OS-a. Za Asus sam siguran a mislim da je na Aceru bio fore radi stari DOS v6.xx
...

koji by the way kosta 40 dolara...... :eyebrows:

PackardBell imas u MP Softu po sumnjivo niskim cenama... nizim nego napolju za neke modele...

Za Asus idi u PC Centar (Miška Jovanovića 16-18, kod Dušanovačkog mosta, 3973-048), koliko ja znam svi (ili barem skoro svi) Asus-i stižu bez OS-a, što za Acer baš i ne važi. Šef nešto nije bio prezadovoljan Packard Bell-ovim računarima, pa ti ne preporučujem da tražiš dalje od Asus-a, koji ima fenomenalne modele (Centrino za manje od 1500 €, malo li je).

supernova je napisao(la):
Šef nešto nije bio prezadovoljan Packard Bell-ovim računarima, pa ti ne preporučujem da tražiš dalje od Asus-a, koji ima fenomenalne modele (Centrino za manje od 1500 €, malo li je).
Packard Bell Centrino sa dobrom baterijom (preko 4 sata gledanja filmova sa hard diska), sugavom grafickom i DVD rezacem za 1370 eura. Tastatura nije nesto ali je ostalo sasvim OK, pa ti vidi.

i dobra je stvar sto niko ne moze da ga ukrade jer je suvise tezak 🙂

Pretezak?

JOBAH je napisao(la):
i dobra je stvar sto niko ne moze da ga ukrade jer je suvise tezak 🙂
Na koji model mislis? Packard Bell EasyNote E5 (Centrino) je 2,8 kg. Nije bas ultralak ali ti nece odvaliti rame.

Btw, Asus ima i jako losih modela, prvenstveno tu mislim na lose monitore...ali o tome uskoro na testu jos jednog Asus NB-a 🙂.

Mislim da je model 5285... ima 2.8 P4... sa punjacem mislim da je tezak preko 4 kg!!
vrlo je interesatno da sam do sada jedino na packard bellu video ispravljac za napajanje sa sve ventilatorom, extra tezak 🙂

JOBAH je napisao(la):
Mislim da je model 5285... ima 2.8 P4... sa punjacem mislim da je tezak preko 4 kg!!
vrlo je interesatno da sam do sada jedino na packard bellu video ispravljac za napajanje sa sve ventilatorom, extra tezak 🙂
Sve je to sitno, testirao sam Acer od preko 7 kilograma. E to je bio PRENOSNI RACUNAR 🙂 Ne zelim da neko pomisli kako proteziram PackardBell, ali ovaj jedan model sa kojim upravo radim je sasvim OK za te pare (ima cak i jako mali ispravljac 😉 ).

Nazad
Vrh Dno