Šta je novo?

Laptop 17 incha

mrtosha

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2006
Poena
300
Evo par dana tumaram po forumu i čitam sve vezano za laptopove, pa reših da vas pitam šta bi predložili, a da je 17-ka monitor. Jedino što sam čuo i što su me savetovali da ne uzimam u obzir Gericom. Kako god gledam i tražim, samo nailazim na 15", a imam želju za 17". I da li mi savetujete polovno da uzimam...ili strogo novo i u prodavnici 🙂
Ako je ovo njesra pitanje, a vi oprostite...ipak je ovo prvi post 😀

Btw. kačio sam oglas za kupovinu laptopa ali mi se briše topic...ne znam da li je mojom krivicom...ili još nisam stekao staž da bih kačio oglas...ili me neko ne voli 😉

Poslednja izmena:
oglas mozesh da postavish ako imash 100 postova i 6 meseci staza...

uf, jesi li siguran da zelish 17 incha? razmotri ipak ponovo 15.4, sasvim dovoljna dijagonala, a ako planirash da koristish kao desktop mashinu, kupi tft pa prikachi na njega 🙂 a ti 17` su i glomazni i teshki, zato ih i ima toliko malo...

znas i sam, novo je novo, garancija, nema rizika...a ako kupujesh polovno od nekog kog ne poznajesh, uvek moze nesto da ti precuti, shto ces primetiti tek posle odredjenog vremena...ja bih se ipak odlucio za novo, baterije kod polovnih su vec izlandjale, a nove su skupe...

btw, welcome 🙂

Hvala na odgovoru 🙂
Ma imam desktop mašinu, a i 15" laptop...ali bih uzeo 17", svidja mi se veći ekran. Što se tiče težine to mi nije problem, jer se neću šećkati sa njim. Ima nekih ponuda za MSI L710X 17" WSXGA, jedino što mi je tu grafička malo slaba, pa ću malo razmotriti ponudu 😉

A što se tiče oglasa, ja se držao pravilnika foruma:
-Prva i osnovna informacija u vezi malih oglasa: za postavljanje oglasa prodajnog karaktera potrebno je imati minimum "member" status.
(a ja sam kupovao) 🙂

Evo par dana tumaram po forumu i čitam sve vezano za laptopove, pa reših da vas pitam šta bi predložili, a da je 17-ka monitor. Jedino što sam čuo i što su me savetovali da ne uzimam u obzir Gericom. Kako god gledam i tražim, samo nailazim na 15", a imam želju za 17". I da li mi savetujete polovno da uzimam...ili strogo novo i u prodavnici 🙂
Ako je ovo njesra pitanje, a vi oprostite...ipak je ovo prvi post 😀

Btw. kačio sam oglas za kupovinu laptopa ali mi se briše topic...ne znam da li je mojom krivicom...ili još nisam stekao staž da bih kačio oglas...ili me neko ne voli 😉

ACER A9302 WSMi
Turion64 X2 TL50 (1.6GHz) Dual Core 64bit
NVidia 6100 chipset
512GB (1x512MB, proširivo na 4MB)
120GB HDD SATA 5400rpm
DVD-RW
17" WXGA+ CrystalBrite 1440x900
NVidia Gfroce Go 7300-128MB,TV out
WLAN, GigaBit Lan, CardReader
WebCAM integrated
Težina 3.6kg
WinXP Home
Garancija 1 godina

Vidjao sam za oko 81000 din sa PDV-om po radnjama. Imaš ga i u nekim online-shopovima.
To ti je jedan od best-buy 17"-ca sad, sigurno.

pozdrav

Poslednja izmena:
Toshiba P100-257
Slično kao Acer, samo hard od 60gb
CPU Intel Core Duo 1.73GHz
Mislim da je lakši od 3kg
Erotski, narandžast, unutra crnosrebrn. Ekran brutalan.
Windows XP Media Center
Integrisana grafika, tako da je tu Acer u prednosti

Moraš da ih vidiš i probaš tastaturu i uopšte ceo ergonomski dojam da stekneš. Džaba ono što piše na papiru ako ti osnovne stvari budu predstavljale prepreku.

Od jeftinijih imas MSI sa Sempronima koji su sasvim korektni za svoj cenovni rang.

Nazad
Vrh Dno