Šta je novo?

Laptop 17" 50k-60k hitno

sljamka

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
319
1. Fujitsu Siemens ili HP ili DELL
2. grafika ati ili nvidia

Sta je po vama bolje? Moze i preporuka konkretnog modela sa cenom od 50.000-60.000
Hvala.

Poslednja izmena:
Najbolje je naravn Dell, sa 3god garancije. E sad, koji model...pretrazis recimo na gigatronovom sajtu po tom kriterijumu (17), i koji ima najbolje specifikacije-taj. Nema tu neke filozofije ;)

slazem se sto se asusa tice ali sam trazio dell ili FS ili HP ne pitajte zasto ali vezan sam za njih. zanima me i koja kartica od novijih serija ati ili nvidia.Hvala na razumevanju

slazem se sto se asusa tice ali sam trazio dell ili FS ili HP ne pitajte zasto ali vezan sam za njih. zanima me i koja kartica od novijih serija ati ili nvidia.Hvala na razumevanju

Moja ti je preporuka da pokusas da se razvezes od njih sto pre i poslusas sta ti Civi i Stopke govore. Plus procitaj komentare na temu koju ti je okacio, a tice se tog modela, milion ih je i ljudi jednostavno ne prestaju da pisu komentare, a ne znam da li je bilo ko napisao nesto negativno. Da sam ja pre nekih mesec dana imao jos 15-ak hiljada viska kad sam kupovao laptop, ne bi cekao jedne, jedine sekunde!
Pozdrav! ;)

Vrh Dno