iivkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2004
- Poena
- 309
Dobio sam poklon od 100k dinara za kupovinu laptopa ... uplata na racun neke od maloprodaja tehnike ... Mogu i ja da dodam još 50k (kartica sve trpi)
Trenutno sam na Honor MagicBook 15 i bavim se uglavnom bazama i nisam nikakav gamer ... imam externi monitor ali povremeno gledam u ekran laptopa
Smislio sam da mi treba najmanje 16GB i po mogućstvu i7 procesor i mislim 16 inča ekran
Kuckao sam pregledače konfiguracija na sajtovima "renomiranih" firmi ali mi to dođe ipak naslepo i lako za zagubiti se ...
Zamolio bih zato za neki savet (može i konkretni model i ime maloprodaje ... sve znači) tipa ...
Kapiram da je ovo dosta "široko" pa se zahvaljujem unapred na utoršenom vremenu ...
Trenutno sam na Honor MagicBook 15 i bavim se uglavnom bazama i nisam nikakav gamer ... imam externi monitor ali povremeno gledam u ekran laptopa
Smislio sam da mi treba najmanje 16GB i po mogućstvu i7 procesor i mislim 16 inča ekran
Kuckao sam pregledače konfiguracija na sajtovima "renomiranih" firmi ali mi to dođe ipak naslepo i lako za zagubiti se ...
Zamolio bih zato za neki savet (može i konkretni model i ime maloprodaje ... sve znači) tipa ...
- na više mesta sam pročitao da je recimo bitno da je Intel 12generacije u odnosu na 11
- najbolji ekrani su kod ? je l' stvarno velika razlika između 300 i 400 nitsa
- baterija najduže traje kod?
- ubeđen sam da poklona neće biti svake godine ... ne verujem ni 3-4 pa bih da se "osiguram" pa ako može da se doda memorija, zameni disk ...
Kapiram da je ovo dosta "široko" pa se zahvaljujem unapred na utoršenom vremenu ...