Šta je novo?

Lap-topovi ali lepi???

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Gde u Beogradu mogu da pogledam one lepe lap-top modele (kao Sony AIVO ali jeftiniji)?
Znaci, potreban je zenskoj osobi kojoj je najvaznije da je lep pa tek onda performanse jer joj treba za net,film,dokumenta...
Cak sta vise, svidja joj se APLLE ali joj ja to nebih preporucio zbog operativnog sistema.
Sta se desilo sa onim SCHUMAHER EDITION, taj i taj potpisao i tako to...

Ako mislite da ovo moze biti reklama saljite na private!

Imao je Big Apple show u Domu sindikata do kraja 11. mjeseca i vidio sam dosta lijepih latopova. Ipak, dizajnu i kvalitetu izrade Apple-a i Sony-ja mislim da nema ravnih. Ipak, kažu da ni Sony nije što je nekada bio...

A što se Apple-a tiče, većina ljudi koja nema nikakvog iskustva ili relativno malo iskustva sa kompjuterima uopšte, kažu da prije profunkcioniše normalno sa Mac OS (X)-om, nego sa Windows-om. I sve ili većina stvari ti od starta radi, imaš legalan softver i nemaš brige...

Poslednja izmena:
THANKS ali...

Hvala ali mora da ima jos nekih. Negde po starom gradu ili blizu?
A da dobijem neki savet konkretno za taj i taj model ako nije problem?

Znaci devojka zna da radi na racunaru ali joj treba mali i LEP lap-top sa koliko toliko normalnim performansama.
Makar recite koju fabriku da pojurim? Ko daje do dizajna?

Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa rekoh ti da odeš do Big Apple-a i da pogledaš. To ti je na uglu Palmotićeve i Džoržda Vašingtona ako sam u pravu. Uostalom, http://www.bigapple.co.yu/, pa vidi tačnu adresu.

Pozdrav.

Ako ima para za Apple imaće i za VAIO.

;)

ja koristim ibm r51 i mislim da je ce joj se jako svideti, prleep je

Imas Apple store u Vuka Karadzica 12 (30m od knez mihajlove), mislim da tu mogu da se vide svi aktuelni apple modeli...

Nemoj da te brine OS kod Mac-a, treba ti 15ak minuta da provalis sta i kako (osnovne stvari) a posle par dana rada neces ni pomisljati na povratak na Win... uostalom na nove Macove moze da se tera i WinXP...

Nazad
Vrh Dno