Ivan1995
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poena
- 169
Za te pare Brazos obavezno, nemaju šta da traže malo jače performanse neke starije arhitekture u odnosu malu potrošnju tj. trajanje baterije koju Brazos nudiZnaci hteo bihd a pazarim neki lap top z asestru, budzet je oko 30.000 din, da bude 15 ili 17", sluzice ono klasika za muziku, net, jedina igrica koju e mozda igrati je Sims3 i to je to... Ja sam gledao nes, tipa ovako nesto... Hvala, pozdrav
Idem sutra da kupim lap top i razmishljam da uzmem acer i 3 posta ili toshibu iz prvog, dakle zanimaju me perfomanse koliko je bolji procesor i grafa na ovom acer laptopu od toshibe?
Sa Acerom, a pogotovo sa njihovim eMachines "pobrendom" za još jeftinije laptopove nikad ne bi' spavao mirno, isto se odnosi na MSi, pogotovo u ovoj klasi ispod 500e.Nema taj ACER imaju ovaj http://www.bcgroup-online.com/index...ines_E642G-P342G32Mnkk_+_POKLON_2GB_RAM_13178, recite mi koji je najbolji do 35-36 soma laptop idem za sat vremena da uzmem neki znachi koji ima najacu grafichku za te pare?
A ti jednostavno pričaš napamet. Ja koristim Acera evo već više od tri godine, i radi isto kao i prvog dana. Jeste to bio malo skuplji model u to vreme, ali i dalje jeftiniji u svojoj klasi od drugih. Nema nikakvih problema ni sa hlađenjem, niti je izrada loša, prosto odličan računar, ne samo za te pare, već uopšte.Jednostavno previse nude za male pare.Mora tu nesto da smrdi.Ili losa izrada ili lose hladjenje.Misljenje moje da niko ne moze napraviti takvu masinu za te pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari