Šta je novo?

lap top za igranje

Onaj koji nema integrisanu grafiku vec izdvojen graficki cip....

Npr. hp nc8430 odnosno nova serija je nc 8510w....imaju dosta jaku grafiku, iako su poslovni laptop-ovi, igre pice na njima fantasticno...

HP 8710w... mala zwerka... Imam ga i odlicno radi. Mozda napisem review ako nadjem vremena. Ukratko:
C2D T7700 2.4GHz, 2GB RAM, NVidia Quadro 1600M (kao 8600GTS) + HDMI, 1920x1200 17" wide 120GB HDD, LAN, WLAN, Modem, DVD RW, USB, Firewire, Smartcard reader, fingerprints skener.

Cena kod domaceg uvoznika je ~1950 eura sa PDV-om.

Mana svih laptopova je pregrevanje u igrama. Ja sam zadnjih dana igrao STALKER i cesto mi se desavalo da se laptop zakuca. Temperatura graficke je isla ~85C (idle = ~50C). Stalkera sam igrao u 1440x900 mada je moglo da se istera i 1920x1200 ali tu vec primetno zapinje. Quake4 vec opusteno ide u 1920x1200. Naravno.. detalji na max.

@yooyo: taj laptop ti je vrh :)...jedva cekam review, meni je bas zapao za oko...jedva cekam da izadju novi mobile penryn proceosri, mobility radeon-i ili nVidia G9x (manje ce se grejati, a bice za nijansu jeftiniji sa boljim performansama)...pogledajte samo sta moze G98 chip u desktop varijanti (posebno temperature ;))

Poslednja izmena:
U kom smislu nedostizna ergonomija u odnosu na desktop tastature od 10 eura kakve 99% vas ima!?Ja recimo igram COD,Hitman,Max Payne... i slicne igre vrlo prijatno na tastaturi laptopa,a moja od 17" je veca samo za numpad od klasicnih/manjih laptopova,i ranije dok sam imao 15.4" laptop tastatura je bila bas fina za igranje,vazan je dobar mis,u mom slucaju MX Revolution (nisam bas zagrizeni gamer,kupio sam ga zbog crtanja) e sad ako neko hoce da igra iskljucivo voznjice na laptopu onda... nek kupi volan! :D
Pozdrav ,)

Ja sam vise mislio na polozaj tela prilikom igranja tj. duzeg sedenja. Veoma je tesko (nemoguce?) sedeti u pravilnom polozaju dok ste za laptopom.

Moj kolega uzeo Toshibu X200 na 2 ghz, 8700 GTM, 2 giga rama... Odlicna je za igranje. Dok ja ovo pisem, garantovano on i kolega igraju NFS pro street :)

Vrh Dno