Šta je novo?

Lampe za Luxman LV-103

delije91

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Imam pojacalo Luxman LV-103.Zanima me da li neko zna ko ima lampe za njega, posto je hibtid.Lampe su mu u predpojacanju i model lampi je 6CG7A.Zanima me ako neko moze da mi nadje dve ovakve uparene lampe, posto ih nigde nema!Zanima me bilo koja marka, a pozeljno Ei, posto su verovatno najjeftinije kod nas.
Pozdrav,
Ratko

Dje me nadje u omiljenu firmu. ;) Za lampe mrka kapa da ces naci tako lako, EI Nis ih sigurno ne proizvodi. Mislim da ti je najpametnije da pises direktno fabrici i narucis sta ti treba. :)

Adresa:
LUX CORPORATION
2-7, Sugasawa-cho, Tsurumi-ku, Yokohama, Kanagawa
Prefecture 203-0027

Tel: +81-45-510-4333

Fax: +81-45-510-4337

6CG7A je sasvim uobicajena lampa i imas je kod svakog dilera na zapadu,samo nadji nekoga ko ima karticu i poruci slobodno.Upotrebljavaju je skoro svi Conrad-Johnsoni i mnogi drugi.
Od uredjaja koji su se pojavljivali kod nas, nalazile su se u jednom Moscode pojacalu koji se vrtelo po gradu (pa i kod mene) i svojevremeno sam ja nasao par vrsta tih lampi kod nasih dilera.Da li ih jos uvek imaju ne znam...
Obrati se nekom od onih nislija koji daju oglase u Novosti Oglasi ili Nikoli Vukusicu iz Zemuna ako ti neko nadje njegov telefon...

Kod Vukosica sam bio_On ih nema.Ne mogu da se bakcem sa kreditnim karticama,a Ei ih proizvodi i to trenutno jedini u Evropi,ali ce ih dobiti tek u februaru(zvao sam fabriku).Ja bih voleo da ih nabavim malo ranije, pa ako neko ima jos neku ideju voleo bih da je cujem...
Pozdrav

Vrh Dno