Šta je novo?

Labtec Wireless komplet (K+M)

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Moze li neko nesto da kaze o Labtec Wireless Desktop Edge kompletu? Vidim da je tastatura mlatimudijalna (to trazim), mis je opticar (800 dpi). Pre svega mi treba tastatura, mis je sporedan.

Druga stvar: da li bi risiver signala funkcionisao, ako bih misa prikljucio na USB (preko adaptera)? Tastatura bi bila na PS/2.

Nije valjda da niko ne koristi ili je bar isprobao ovaj komplet ili bar tastaturu? Kvalitet izrade, komotnost pri koriscenju, funkcionalnost multimedijalnih tastera, itd?

Ajde bar da mi kazete hoce li mis raditi ako ga spojim na USB preko adaptera? PS/2 za misa mi je crk'o...

Nisam bas razumeo onaj deo za misa. Kog misa da spojis na usb?

Imao sam prilike da radim sa tim misem - nikad gori mis nisam video!

Panos je napisao(la):
Nisam bas razumeo onaj deo za misa. Kog misa da spojis na usb?
Pa, ovog iz kompleta, naravno. Pitam, jer nisam siguran da li bi mis imao signal ako bih bazu prikljucio na USB preko adaptera. Dakle, zna li neko odgovor?
kUdtiHaEX je napisao(la):
Imao sam prilike da radim sa tim misem - nikad gori mis nisam video!
Steta, ja se ponadao da bar nesto valja. Nevermajnd, nastavicu da koristim A4Tech :D

kupio sam drugaru takav komplet jer je hteo wireless za male pare. uktatko kvalitet je los, tastatura nije pogodna za duze kucanje, mis nije ni e od ergonomije... predlazem da potrosis malko vise para na neki logitech ili microsoft komplet, imas ih za nekih 30€.

I tu vazi - koliko para toliko i muzike ali ja kontam da je kupovina periferija (mis i tast) podjednako vazna kao i kupovina kvalitetnog monitora.

Bane_R bi dodao - i dobre stolice...

(i u pravu je)

Logitech diNouvo2 wireless komplet da te boli dzep umesto ruku i glave... hehe. Doticni kosta preko "sto" jevra. Boze savsta...

RazbojNick je napisao(la):
Pitam, jer nisam siguran da li bi mis imao signal ako bih bazu prikljucio na USB preko adaptera. Dakle, zna li neko odgovor?
Zar se receiver ne prikljucuje na usb?

Ni meni nije jasno sta je RazbojNick mislio... Kod bezicnog kompleta (mis i tastatura) receiver (prijemnik) ide na usb... tastatura i mis (posto su bezicni jel ;) ) ti stoje na stolu, krevetu ili na drugom kraju sobe, dakle nemaju dodirnih tacaka sa ps2 ili usb uticnicama. Ako ti Labtec ne valja, pogledaj moj oglas:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=75917

pozdrav

ne mora da znaci da idu na usb. ja imam microsoft elite executive komplet i moze da se kaci i na usb i na ps2. ja ga drzim na ps2.

Da ste ispratili link iz prvog posta i procitali sta pise, videli bi da se i mis i tastatura iz ovog kompleta kace na PS/2 portove. To sto su bezicni uopste ne znaci da moraju obavezno na USB.

Znaci: meni je PS/2 za misa crknuo (na ploci), trenutno cepam preko serijskog porta (dobio sam adapter uz misa), ali samo jedan tako radi, drugi mis nece. Kapiram da preko USB porta nema tih problema i da svi "obicni" PS/2 misevi (oni sa kablom) rade preko PS/2-to-USB adaptera, ali nisam siguran kako stvari stoje za wireless miseve.

Hmm... onda, najbolje da se ne upustam u nabavku kompleta...? Meni bi najvise sluzila tastatura kao daljinac za ceo komp, a najcesce kad gledam filmove ili slusam muziku. A i sadasnji mis mi nesto zeza (srednje dugme), pa sam mislio o istom trosku da nabavim obe stvari... Najvise me je privukla cena kompleta... Jegiba...

I pratio i pročitao, ali nigde ne piše da je ovo PS2 komplet.

Nema veze, video sam danas u Metro-u da na kutiji piše PS2. ;)

Hmm... onda, najbolje da se ne upustam u nabavku kompleta...?
I meni se čini da je bolje da uzmeš nešto kvalitetnije i usb.

Na dnu strane:
System requirements:
IBM® or compatible system
Windows® 98, NT®, 2000, Me, XP
Available PS/2 mouse port and PS/2 keyboard port
CD-ROM drive

Ok, nista, zaboravljam ga.

i ja sam zaboravio ovaj komplet posle dva dana koriscenja. meni je tastatura najvise smetala, tipke su mi bile dosta visoke i udubljene, i nekako se cuo neki vestacki (odvratan) klik. sto se misa tice na njega sam se navikao brzo i imao je solidan domet , 5-6m, dok tastatura do 2m.

Vrh Dno