Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
I ja sam isto mislio dok nisam dobio na poklon Logitech MX510. Jeste 5 puta skuplji od običnog miša, ali je tačno u poslednji cent toliko puta i bolji. Razmisli pre kupovine koliko je Logitech bolji od pomenutog Labtec-a.
meni se nikako ne svidja, plastika je bash jeftina. mislim da je bolji izbor bilo koji a4tech ili genius. mish je katastrofa ergonomije i treba mu neko vreme da se probudi kad ode u stand by. tako da bolje dodas jos koji dinar i uzmes neki najjeftiniji logi, ms...
Cisto da upisem i moje iskustvo - imam Labtec Wireless Desktop Edge - komplet bezicni mis i tastatura. O njemu mogu reci sve najgore - stalno prekida, vecinu vremena skoro uopste ne radi, smeta mu (crt) monitor (u nekim rezolucijama manje, u nekim vise), ima garanciju od 3 godine i to sto ne radi nema nikakve veze sa njom...
p.s. osvezavanje misa (kad radi) je nekih 20-30Hz nezavisno od podesavanja PS/2 porta.. tako da podseca na osvezavanje onih starih miseva sa COM porta
imam i ja taj komplet... jeste, prekidao mi je dok mi je primopredajnik bio pored monitora, CRT.. ali otkad sam ga stavio ispod stola, tacnije pored stampaca radi kao sat... bez obzira da li je stampac ukljucen ili ne
meni se mis budi odmah, ne znam za to "neko vreme da se probudi"...
i tastatura mi se svidja, tasteri su plitki i udobni... mnogo, mnogo udobniji od, recimo, sweex-a
uostalom, za 1500 din je super varijanta pogotovu ako se primopredajnik pomeri od CRT monitora
Tastatura je OK za taj cenovni rang, ali mis mi se nimalo ne svidja jer jer pretezak pogotovu sto radi na dve AA baterije. Znaci + za tastaturu a sto se tice misha Logitech ili Microsoft.
Ja postavljam svoje pitanje ovde zato sto je daleko veca verovatnoca da ce neko od vas videti nego da pravim novi post.
Sto se tice tastatura, kupio sam Geniusa LuxMate Scroll tastaturu koja je pokazala sve najbolje performanse, medjutim kad sam krenuo da igram igre recimo UT2004 ili Area 51, dodje do situacije da kad pritisnem tastere napred i desno u isto vreme lik samo stane nece da se krece u igri??? Ako pustim jedan taster onda nastavi da se krece u pravcu koji drzim. Drugim recima, moze sa ovom tastaturom u igrama da ide samo napred nazad levo i desno, dok sa obicnim DTk starudijama i bilo kojim ostalim kombinacijom tastera kretanje moze ukoso???
Ako neko ima slicno iskustvo i mozda zna odgovor na ovaj problem, volio bih da kaze sta ciniti???
DA napomenem da sam poslije uzeo na kojoj sad i kucam, atraktivnu Genius ErgoMate 700 sa 105 funkcionalnih i 31 hotkey tasterom sto je 136 ukupno i opet mi se javlja isti problem kao u prethodnoj???
Evo da malo osvezhim ovu jako bajatu temu. Imam Labtec misha (Labtec wireless optical mouse 800) i imam jedan problem sa istim: poshto mish ima dodatna 2 dugmeta sa strane, za back i forward, kada sluchajno kliknem standardni levi taster i pomocni levi (za back) aktivira mi se neshto kao pomocni toolbar koji se pojavljuje svaki put kada kliknem desni taster misha, i jedina opcija koja mi tada preostaje je da resetujem kompjuter! (nadam se da sam dovoljno jasno formulisao problem). Da li je iko ko ima ovog misha imao ovakav problem i kako ga je reshio?