Šta je novo?

[L.U.R.K. mod] S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Izasao Lurk pre dan dva,pa me zanima jel iko probao ? ima li neke ono vidljive razlike itd?

U odnosu na original, razlika je velika.

^ Auu.. ovaj Complete 2009 mod, vrhunski izgleda!!! Da li je neko probao ovaj mod, je li bagovit??

Bolje pitat ko nije igrao sa tim modom, star je mod i odlican, za mene najbolji..

Poslednja izmena:
vidim ima ljudi koji kazu da je totalni trash? dajte molim vas neke detalje zasto to mislite.

ja sam par sati samo proveo uz mod, i ove stvari koje sam video su me bas odusevile

npr kada gledate kroz musicu nema onog bezveze zuma na celom ekranu. dalje cev se njise primetno i doprinosi da okrsaji budu mnogo napetiji i da duze traju.

jedino sto mi se ne svidza je tracer efekat na svim mogucim oruzjima koje ga u stvarnom zivotu naravno nemaju. Najgore je nocu kad gledas napucavanje izmedju dve grupe stalkera ili bandita, koliko svetlecih metaka ima kao u star warsima.

OT: pre par dana sam licno upoznao coeka koji bez sale misli da je mnozina od metak = metkovi :smackbum:

ali eto kazem ja sam igrao samo par sati, do 100 Rads bara sam tek stigao. bas me zanima sta misle oni koji su vise presli

Stvarno, jel moze preporuka complete ili lurk??? Starac, u svakoj temi pricas o stalkeru, daj iznesi ovde svoj cenjeni sud. ;)

OT: Mozda se i kaze metkovi, meci je valjda zbirna imenica. Kao drvo, drv(et)a, drvece.

nisam probao lurk, ali complete 1.4 izgleda mnogo brutalno dobro :)
zanimljivost kod ovog moda je sto na kraju mozes da nastavis freeplay

Probao sam Complete 2009 mod - AAAAUUUUUUUUU kolko bolje izgleda

@PapaStalin
Koliko vidim tebi bi najbolje legao SMP mod 2.4.On je bazran na OL 2.2 modu i kad se raspakuje bude skoro 4GB.Za razliku od LURK, o njemu se nije mnogo pričalo iako je daleko profesionalnije odrađen, daleko_Opet ponavljam moj stav da je LURK, samo tresla se gora a rodi se miš.Ništa tu nema novo niti iole originalno.Uz to je ubačeo gomaila stvari koje ničemu ne služe.Meshes i texture likova iz CS koji se neopjavljuju (barem ovo što sam prešao, a toje skoro pola, možda grešim jer nisam imao snage da nastavim) izuzev što je ubačen Sidorovič iz CS.A to sa Sidorovičem je odavno odrađeno, ništa novo.Priča je kao neka blaža varijanta OL 2.2, ali nešta posebno.Grafika jeste specifična i dosta mi se stvari tu dopada ili očito da su mnogo hteli i mnogo započeli ali nisu bili kadri do kraja da izguraju, pa su ostavili da ga pečovima dorađuju.Možda neka buduća verzija bude ono što su hteli, sad je za SMP 2.4, malo dete u razvoju, a SMP je već zreo i izbalansiran mod, doduše nije easy ali ko voli nek izvoli.

Poslednja izmena:
Vrh Dno