Šta je novo?

L.A Noire Lag

Ja mislim da je mora masina dovoljno jaka da pokrene ovo, a i da je problem u masini radelo bi kad bi smanjio rezoluciju :/

Brate... cetvrta rec prvog posta ti objasnjava tvoj problem. Pogresio si sajt.

Nema sta ljudi da ti govore, procitaj pravila foruma i videces u cemu je problem.

Instalirao sam L.A Noire(pirat) i kada sam usao u igru pocelo je mnogo da laguje, pogledao sam neka uputstva ovde http://support.rockstargames.com/en...ire-PC-performance-on-certain-hardware-setups
lag se samo smanjio ali i dalje mi laguje, probao sam da smanjim rezoluciju i texture i ostala podesavanja ali nista, jel se nekom desilo ovo? sta da radim?

Problem je dual core cpu. Kao i gta4 ova igra traži quad. Na starom e5400 ([email protected]) je gta 4 bio neigriv (pa sam ga više puta započinjao, nikad završio), dok sam ga sad sa novim cpu prešao i radio je 55-60fps sve na max (samo senke na high).

Nema ovde piraterije. Samo mozes da pominjes 'lekice'. :)
Evo imas odgovor gore. Verovatno ti treba neki quad cpu.

Nemas lag, jer ne igras verovatno na netu obzirom da igra izmedju ostalog i nema MP, vec ti igra 'secka' - odnosno katastrofalno los framerate.
zato što ti je konfiguracija slaba za LA Noire. Procesor i grafička kartica.
možda da smanjiš rez na 800x600 i isključiš sve efekte. Drugačije teško da će moći.

Graficka kartica je okej, ali procesor je problem. LA Noire je los port, ne bas kao GTAIV ali nije daleko. Neophodan je quad CPU za udobno igranje.

Meni takodje secka kada sam u objektima, tj u kuci, hotelu, policijskoj stanici isl. A procesor je intel [email protected].
To je quad CPU, aj sad kako da reshim ovaj problem?

To ce biti zbog slabe graficke karte ;)

E *** bash. A sve ostalo (cak i GTA IV i AC3) mogu da igram sasvim lepo

Nemas lag, jer ne igras verovatno na netu obzirom da igra izmedju ostalog i nema MP, vec ti igra 'secka' - odnosno katastrofalno los framerate.
zato što ti je konfiguracija slaba za LA Noire. Procesor i grafička kartica.
možda da smanjiš rez na 800x600 i isključiš sve efekte. Drugačije teško da će moći.
Jel si procitao gore sta sam napisao, smanjio sam rez na najmanje i sve ali nece, sve jedno sta vi pricate nasao sam na netu problem i resio sam ga, sad mi radi na high detaljima i 1920x1080 rezolucij..

oćeš li da sa nama podeliš rešenje ovog problema, ima ovde ljudi koji još nisu ni probali tu igru, a hteli bi .

evo , ja na primer posedujem originalan primerak igre kupljen u srbiji , sa sve plaćenim pdv-om, a ustručavam se da je instaliram jer ne znam da li je izašao pristojan fix .

Beše neke komande u cmd-u igre (-str -npd), ali ni sa tim nije garancija da će igra raditi kako treba. Bez obzira da l' imao ti quad ili dual, i oni sa originalima su imali te lagove zbog kojekakvih banalnih ''problema'' (verovatno loš port sam igre).

Jel si procitao gore sta sam napisao, smanjio sam rez na najmanje i sve ali nece, sve jedno sta vi pricate nasao sam na netu problem i resio sam ga, sad mi radi na high detaljima i 1920x1080 rezolucij..

verujem ti.

Sta ti je, skinuo je covek full-hd snimak sa YT-a kako neko drugi igra, uzeo dzojstik u ruke, zavalio se i pustio snimak...:d

Ja sam uradio puno stvari kako bi to namestio,ali ti probaj za pocetak samo da ga stavis da bude kompatibilan sa windows 7 i da run as administrator, i onda udjes u launcher ides options i dole u dnu imas command line tu upises ovo "-npd -str -nonv" (bez " " ) i probaj onda, ako nece napisi mi poruku recicu ti sve sto sam uradio :)

oćeš li da sa nama podeliš rešenje ovog problema, ima ovde ljudi koji još nisu ni probali tu igru, a hteli bi .

evo , ja na primer posedujem originalan primerak igre kupljen u srbiji , sa sve plaćenim pdv-om, a ustručavam se da je instaliram jer ne znam da li je izašao pristojan fix .
Ja sam uradio vise stvari, ali za pocetak probaj da stavis da bude kompatibilan sa win 7(properties-compatibility) i run as administrator, i onda udji u launcher i idi options i u command line napisi " -npd -str -nonv " (bez " ") i onda mi reci da li ti radi, ako ne napisacu ti sta sve da uradis.. :)

Nazad
Vrh Dno