Šta je novo?

KX 3538m problem

mige

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
690
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
iPhone 16e
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam Audigy 2 karticu , na nju sam instalirao najnoviju verziju KX 3538m drivera.
Problem je takav da preko Leadtek TV2000 Expert kartice nemogu da kontrolisem zvuk.
Znaci nepostoji line-in opcija. Kao audio out kontrole ponudjene su samo Synth, Wave, Cd Player i AC3 Output.
Dakle nema nigde line-in. Pokusao sam sa plaginom volumest.da da preko Winfast-a iz Synth-a kontolisem zvuk.
Naravno da sam plagin vezao (prilozena slika) i u kX Console ukucao:ma 4 VolumeSt VolL VolR 0x7fffffff
Ali nista, jedino sto moze je da se volumen kontrolise preko KX managera.

bfcc0e1936.gif

Dakle ako ima neko resenje, neka ga napise.

Pozdrav.

Imam Audigy 2 karticu , na nju sam instalirao najnoviju verziju KX 3538m drivera.
Problem je takav da preko Leadtek TV2000 Expert kartice nemogu da kontrolisem zvuk.
Znaci nepostoji line-in opcija. Kao audio out kontrole ponudjene su samo Synth, Wave, Cd Player i AC3 Output.
Dakle nema nigde line-in. Pokusao sam sa plaginom volumest.da da preko Winfast-a iz Synth-a kontolisem zvuk.
Naravno da sam plagin vezao (prilozena slika) i u kX Console ukucao:ma 4 VolumeSt VolL VolR 0x7fffffff
Ali nista, jedino sto moze je da se volumen kontrolise preko KX managera.

bfcc0e1936.gif

Dakle ako ima neko resenje, neka ga napise.

Pozdrav.

Ja imam Audigy 2 i ASUS TV/FM karticu: TV program gledam preko ChrisTV 4.99. Imao sam isti problem sa kx drajverima, a rešio sam ga tako što sam uključio opciju u ChrisTV koja otprilike glasi "use audio through the motherboard slot".

Poslednja izmena:
Nemam Audigy vec Live 5.1 i evo kako sam povezao line-out sa PCTV-a i Line-in na Live-u:

- pronadji opciju AC97 pa tu iz padajuceg menija izaberi Line-in

- vrati se u deo gde podesavas nivo svih izlaza i u donjem levom uglu imas kontrole jacine ac97 koja ce u tvom slucaju biti kontrola line in-a.

Za gledanje koristim DScaler i bez problema iz njega kontrolisem jacinu zvuka, tj. njegov slajder je povezan sa ovim pod ac97.

Poslednja izmena:
Ja imam Audigy 2 i ASUS TV/FM karticu: TV program gledam preko ChrisTV 4.99. Imao sam isti problem sa kx drajverima, a rešio sam ga tako što sam uključio opciju u ChrisTV koja otprilike glasi "use audio through the motherboard slot".

Pogledao sam, opcija tačno glasi:
"use TV card audio output through the PCI-bus"

@Vuk
koju verziju kx-a koristis ?

Ovaj problem se javlja u zadje 2 bete kx-a !

E da, nisam naveo, koristim 3537 (Version: 5, 10, 00, 3537) nikada nisam voleo beta izdanja.

Vrh Dno