Šta je novo?

Kworld TV tuner, BT 878 ?

Dubes

Čuven
Učlanjen(a)
23.07.2002
Poena
604
Da li neko zna da mi kaze kakvog kvaliteta su ove tv kartice posto vidim da dosta nude za malo para....
POzdrav
Dusan

I mene zanima ,pogotovo kakav je u odnosu na PCTV sa 848 cipom

e kartica je SUPER,ja sam je imao neko vreme,posto imam kablovsku slika je bila bash jasna i cista ali to ne znaci da nece biti i sa obichnom antenom,zavisi od jacine "prijema",i slika nije onako "mutna" ko na PCTV!!!

Ej organski a koja je razlika kad pise u imenu MPEG ta je skuplja oko 10 evra.Jel znas?

e nemam pojma!!! ;) ova moja je josh pre hrista ;) koshtala oko 80evra daljinski+sve ostalo...

koja je razlika kad pise u imenu MPEG ta je skuplja oko 10 evra.
Tom modelu piše još na kutiji da podržava MPEG1 i MPEG2 grebovanje (otud naziv i Pro u nazivu). Kako to radi u praksi ne znam, nisam nikada probao. Za tu cenu pretpostavljam da treba ili vrlo jak računar ili da radi kompresiju sa nekim manjim prozorom.

Kartica ima losiju sliku u odnosu na Miro/Pinnacle i po mom ukusu losiji softver, ali opet ima primamnjivu cenu.

ZorMi je napisao(la):
Tom modelu piše još na kutiji da podržava MPEG1 i MPEG2 grebovanje (otud naziv i Pro u nazivu). Kako to radi u praksi ne znam, nisam nikada probao. Za tu cenu pretpostavljam da treba ili vrlo jak računar ili da radi kompresiju sa nekim manjim prozorom.

Zormi poslao sam ti poruku na PM ali mi nisi odgovorio.
Pogledaj molim te pa mi javi da li mozes da mi pomognse ili ne.Bojan

Alexandar je napisao(la):
Kartica ima losiju sliku u odnosu na Miro/Pinnacle i po mom ukusu losiji softver, ali opet ima primamnjivu cenu.
da,softwer jeste losiji ali za sliku nisam siguranctp;

BBT 878 je "malo unapredjeni" chip BT (brooktrhree) 848!!!
Bitna razlika je da 878 podrzava UHF a bt848 ne... ili "samo" slucajno...

Sve ostalo je pitanje sto drivera, sto software-a...

Mada ima i nesto hardware-a... Ovde spada ostrina slike i video in i kod nekih "novijih" (vrlo uslovna kategorija) HARDWER-ska podrska za ("normalno") MPEG2 kompresiju (real time) (TV rezolucija 525*525+ deinterlace (("obicno soft. filter")) (in VIVO, lat. u zivo). Sve to mogu i 848 kartice sa "pravim", tj dobrim driver-ima...

Sve u svemu sve preko 1555 Djinkica je suvise...

Koja je uopste razlika, kod TV kartica izmedju FRAME grabinga i VIDEO grabinga? Da li je to mogucnost direktnog snimanja u MPEG2 formatu?

Nazad
Vrh Dno