Šta je novo?

KWorld TV Karta problem

mrachni

Čuven
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
630
Imam KWorld-ovu TV karticu,od pre neki dan nemam zvuk uopste kada pustim tv,ponovo sam instalirao i drajvere i program i opet nista.Primetio sam da u panelu za zvuk nemam LINE IN.
Zna li neko u cemu je problem?

Kako mislis u panelu za zvuk?
Pogledaj da li si ubo kabl koji ide od tv karte u zvucnu na pravo mesto!

nemoguce da nemas LineIn u panel-u...idi u opcije pa ga ukljuci...i naravno kabl...

mislim da ne treba kabl jer ni nema nikakve priključke za zvuk, jedino da u setup-u kartice podesi pravilno zvučnu. To je nova kartica valjda, moraću bolje da pogledam za nešto opširnije. Inače bi u uputstvu trebalo da je objašnjeno kako radi.

Cini mi se da nove Kworld nemaju klasican line out iz kartice vec s-video kablic na cijem kraju osim za tv out imas i kablic koji treba da ubodes u line in.

A koji ti je model kartice?Instaliraj WDM drajvere Ivana Uskova a kao program bih ti preporucio chrisTV.Odlican je i ima fenomenalna podesavanja za capture.

KWorld tv kartica bi trebalo da je slicna V-Stream-Terminatoru. No, kako bilo, idi u panel za zvuk/options/properties pa enable line in. Obicno je to resenje problema.
Svakako u setupu kartce/capture/audio source postavi line in. I naravno kablic iz tv kartice na line in audio. Deluje mi da za tu karticu ne vredi gubiti vreme na programe kao PowerCinema, ChrisTV ili DScaler. Programi su dobri, narocito PowerCinema 4.0 ali sa bedak karticom neces puno dobiti. Probao sam na Terminatoru.

Da ne otvaram novu temu,
Imam isti problem sa KWorld Global TV 7131 karticom
Nema zvuka, a sve je podeseno kako treba.
Dobih je od druga koji nije imao problema sa njom, samo je "ubo" instalirao drajvere sa CD-a i radila je kod njega besprekoro.
Kod mene vec 3 puta instalirao/deinstalirao drajvere, programe sa CD-a i nista!
Imam 5.1 zvucnike, da nije mozda zbog toga???
A u setupu kartice podesen izlazni zvuk- Line in koji u Device menageru/Sound enable-ovan, tj.radi normalno.
Sa ostalim stvarima nemam problema sa zvukom.

Koji mu je k....

Sad sam sebi skacem u stomak!
Nasao sam resenje.
kabel sto se dobija uz kartu- za povezivanje na TV, ima i audio dzeksnu.
Kad sam je "bocno" u komp, proradio je zvuk.
:)

KWorld tv kartica 878 PR ALI JE TELETEKST VRLO MALII NE MOJE DA SE RASIRI
KOJE JE RESENJ

Resenje se zove DScaler

Vrh Dno