Šta je novo?

Kworld drajver potreban ako neko ima?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Drugarica ima ovu karticuhttp://www.kworldcomputer.com/product/analog/002/pvr-tv7131.htmali je izgubila drajver disk mada i sa njim je imala problema da je natera da radi kako treba(ovi drajveri sa sajta ne RADE!).Da li neko ko ima ovu karticu može da mi da direktan link sa koga mogu da skinem 100% funkcionalan drajver i prateći softver za nju?Hvala unapred svima:wave:

preporuka
Instaliraj dscaler ne treba ti nikakvi driveri :)

Hoću šefe ali ima tu jedna stvar devojka baš nema dodira sa "novim"softverom i ja neću moći da joj pojasnim "kako i šta"jer nisam u Bg već mi je kartica poslata da bih utvrdio o kojoj se kartici radi i da bih je "vratio u život"ako me razumeš:D Eto zato mi trebaju originalni drajveri i prateći softver:D

Hoću šefe ali ima tu jedna stvar devojka baš nema dodira sa "novim"softverom i ja neću moći da joj pojasnim "kako i šta"jer nisam u Bg već mi je kartica poslata da bih utvrdio o kojoj se kartici radi i da bih je "vratio u život"ako me razumeš:D Eto zato mi trebaju originalni drajveri i prateći softver:D
Probaj preko ftp direktno da odes ftp.kworld.com.tw pa vidi mislim da ima i cd tamo davno sam gledao.

nisam znao da je takva situacija :)

Pa onda odes na kworld sajt ftp-driver i skines evo ja posle 20 sec pretrage naso
ftp://ftp.kworld.com.tw/kworld/driver/pvr_tv7131/v2.4.0.5_R2_050923.rar

cak i na tom linku koji si ti dao ima driver download link

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno