Šta je novo?

KWorld - проблем!!!

Jovandeka

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
320
Без проблема сам инсталирао ТВ картицу KWorld V-Stream Xpert, чип Conexant Fusion 878 A... али никако не могу да је покренем... Избаци ми прозорчић (види слику)...
Најрадије бих да гледам ТВ уз помоћ софтвера са ЦД-а (ПВР), само због даљинског... не знам како даљински ради са осталим програмима...
Под Chris TV-oм даје слику али даљински не ради... К!ТV ми казује да је грешка у оверлеју... Имам DScaler 4115, али не знам да га инсталирам (ваљда треба Visual Studio)...
Помагајте људи!!!

Poslednja izmena:
Ni meni ne radi program sa CD-a (nakon SP2), moraces da koristis neki spec. program za daljinski tipa girder ili slycontrol, svejedno koji program da izaberes (Christv, fly2000, dscaler...)
Za dscaler podesi standard bt878(no init msp), tuner- philips pal, kad skeniras kanale odaberi germany i kasnije u settings podesio audio ulaz - line in/mic.

Ух,Ух!
А има ли нека инсталација DScaler-a? Мислим, типа dscaler.exe, па кад то кликнеш да ти се лепо покрене, па да те пита шта хоћеш...
Ја ово што имам не умем да користим: један фолдер, у њему још гомила а у њима неки фајлови са екстензијама *.cpp, *.h ...
Негде пише да ми треба Visual Studio, a кад бих га и набавио не знам шта би са њим...

Naravno da ima instalacija. Skini sa zvaničnog sajta.

Има некакав PVR PLUS на сајту kWorld-a... кажу да ради и са ХР и са вистом... само је тежак 67 МВ, а ја имам обичну телефонску линију за интернет :(.
Да ли је ико пробао...

radi taj PVR plus sa svim dosadasnjim Kworld Vstream karticama (Xpert, Terminator...)
samo driver treba da odaberesh odgovarajuci,ali mislim da ce posluziti onaj sa CD-a.
a visual studio ti ne treba :)

Vrh Dno