ognjen.
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.04.2011
- Poena
- 155
Sto se tice crkavanja panela , ne znam da li su drugi ljudi imali takvih problema ali ja sam mesec dana pokusavao da nadjem Samsung 40c530 koji nije bio izlozen u radnji. Dakle u Sapcu svi prodavci (tehnomarket , gorenje , roda market ) drze televizore izlozene , nemaju lager i uvaljuju taj izlozeni primerak koji radi xxx sati svaki dan puno radno vreme. Naravno posto nisam hteo da uzmem takav televizor odem do Beograda. Comtrade u Uscu , ista prica , nemaju na lageru imaju izlozen , big beng isto mada tamo ne bi ni uzeo jer su cene nebeske , odem u Tehnomaniju , situacija identicna , u svakom objektu im stoji izlozen primerak , imali su jedan u magacinu i nije me mrzelo da odem po njega (bila je subota i nisu oni mogli da dostave dza bu). Dakle poucen svojim iskustvom pola televizora koji se prodaju kod nas je vec napakovalo lepih sati rada , mislim sta reci plazma koja je bila na akciji u tehnomarketu 50C450 je bila prikljucena na ful kontrastu i svim efektima..... Ne bih da baksuziram moj LCD , ali mislim da je ovo jedan od vecih problema zasto kod nas televizori crkavaju posle par godina upotrebe. (Pouzdano znam da u Sapcu u tom tehnomarketu koji je sad zatvoren taj isti C530 najmanje 4 meseca radio po ceo dan) pretpostavljam da u vecim firmama nije takav slucaj ali opet zasto im verovati , jedino da daju da se proveri vreme rada...mada to retko ko dozvoljava..