Šta je novo?

kvar na LG wide M228WA

pantelejmon

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2005
Poena
320
Eto samo odjednom danas mi izgleda crce ekran iz cista mira, sva sreca pa je pod garancijom jos dinu dana :smash:.
Sta reci, evo postavicu sliku da vidim ima li neko neku dijagnozu ali mislim da ce servis
reci zadnju rec...
Rec je o ovom modelu:LG wide M228WA sa tv tjunerom
evo i linka kako izgleda slika u slici :(
P.S. Ima ton samo non stop je ova paleta boja...

Prilozi

• DSC02045.JPG
    DSC02045.JPG
    397.5 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena od urednika:
Isti imam i ja , skoro mu se blizi 3 godine....

Nadam se da nece da zvekne :)

Ako budes ima info sta je bilo sa njim.....

Imao sam slican problem na istom modelu, samo je slika bila skoro sva zelena. Probaj da iskljucis iz struje na par sati, nestalo je samo od sebe. Evo sljaka veselo i dan danas.

@stoske cukni vo drvo :) javicu ti sta se desilo...
@vamosalaplaya ugasio sam ga na sat vremena i dalje je zelen. Aj videcu preko noci mozda se promeni situacija...
Znaci da im je to izgleda neka mana fabricke prirode...

Imao sam slican problem na istom modelu, samo je slika bila skoro sva zelena. Probaj da iskljucis iz struje na par sati, nestalo je samo od sebe. Evo sljaka veselo i dan danas.
Svaka cast za recept!
Hvala ti punooo!!!!
Mislio sam da mu to nece pomoci, medjutim poslusao sam tvoj savet, iskljucio ga iz struje nekih 2-3 sata i kao rukom odneseno... :)
Sve normalno radi, e sad da te pitam je li ti zabagovao jos koji put tako? Ja sam moj uzeo 2008.
Pozdrav!

Svaka cast za recept!
Hvala ti punooo!!!!
Mislio sam da mu to nece pomoci, medjutim poslusao sam tvoj savet, iskljucio ga iz struje nekih 2-3 sata i kao rukom odneseno... :)
Sve normalno radi, e sad da te pitam je li ti zabagovao jos koji put tako? Ja sam moj uzeo 2008.
Pozdrav!

Ma i ja sam se smorio kad se to desilo, nekih 8-9 meseci nakon što sam ga kupio. I taman da ga nosim na servis, bio isključen (izvučen kabl iz struje), probao još jednom, kad ono - radi! I sad dilema, na šta da se žalim u servisu? Na kraju ga nisam ni odneo. :)

Od tad se više nije ponavljalo, da kucnem u drvo :p, evo i dve godine posle tog "incidenta", radi k'o sat.

Takodje, ni ja ga necu nositi na servis jer ne znam sta da kazem :d
Nadam se da ce isto tako i kod mene raditi bez greske!

Vrh Dno