Šta je novo?

Kvalitetne stereo kutije

• Začetnik teme Začetnik teme IGGSy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako bi dobio shto precizniju preporuku, predlazem ti da navedesh sledece stvari:

1. Koliko si para spreman da potroshish? (veoma vazno, poshto postoje kutije za sve budzete, pogotovu one "astronomske")

2. Koju vrstu muzike cesh slushati na njima?

3. Koja je velichina prostorije u kojoj cesh ih slushati?

4. Na koji cesh ih izvor zvuka + amplifikaciju kachiti?

Dobro bi bilo znati ove podatke za pocetak, mada za detaljnije predloge mozesh konsultovati i specijalizovane forume...

Poz:wave:

u brankovoj ima jedna radnja sad sam zaboravio kako se zove, uglavnom kad ides od terazija sa leve strane je, jedno 50m kad prodjes stanicu zeleni venzac
ima veliki izbor

Poslednja izmena:
radnja u Brankovoj se zove BGB, i svakako je za preporuku, cini mi se da 4audio drzi malo jace cene, a i izbor zvucnika u BGB bi trebao biti veci ... 4audio ima radnju i u kneza milosa

domaci hifi forum je premesten na adresu www.hifi-forumi.com

inace, nemoj gledati zvucnike prema kolicini W, vec ih gledaj prvo po dimenziji sobe ...

inace, moja preporuka je otici do Mise u B&M, covek pravi kutije i to radi izuzetno ... i sam sam kod njega pre neki dan uzeo kutije i prezadovoljan sam ... covek je preradio fabricke KEF kutije, koje ne samo da sviraju sjajno, vec i izgledaju shick

Poslednja izmena:
Jeste to je ... ne radi doduse vise sajt www.bmacoustics.com , ali Misa radi i dalje sa Audax drajverima, ja sam i krenuo kod njega sa namerom da narucim AP-17, ali ovi su mi ocigledno bili sudjeni ... adresa je gruje miskovica 13, samo treba se najaviti ili tako nesto, a coveka je malo teze uhvatiti, ali vredi

inace, jos info za iggsy-ja, da koliko sam ja gledao, svi koji imaji wharfdale zvucnike imaju samo reci hvale od njima, i floorstander-i i monitori jako lepo sviraju, kazu ljudi ..

Po meni je bolje otici u BGB Studio u Brankovoj jer mi se cini da su prodavci ljubazniji i radije izlaze u susret (tipa ako doneses svoje pojacalo i slicno). BGB Studio ima u dlaku iste cene kao i 4Audio za proizvode koje od njih uzimaju, minimalna razlika koja se moze pojaviti dolazi od eventualno nejednakog racunanja kursa. Takodje idi i u Tehnomarketove prodavnice, i oni imaju fin izbor.

Nazad
Vrh Dno