Ne, ne, gresis, pazario si saku kineske plastike i gume
Ovako : lik je trazio preporuku za in ear model za mobilni telefon. E sad, SGS je u pitanju i uz voodoo i dalje ima najbolji kvalitet zvuka na trzistu, uz Wave I/II, IP4/4s.
Ja mislim da je optimalan model za wolfson audio cip upravo cx150 jer je 25e a moze slobodno da uzme cx300 II ako hoce da plati taj model, sve preko toga je nepotrebno i skuplji modeli nece pokazati pun potencijal. Nesto sumnjam da je ovaj Wolfson bolji od solidnih integrisanih zvucnih u novijim-skupljim plocama.
Takve preporuke je i dobio.
I sta se onda desava- forum k'o forum, uvek mora da naleti neki njakac :d
Dakle, i pored ociglednog pitanja lika koji je postavio temu ti dodjes i pocnes da prosipas svoju audiofilsku pamet?

Pa jos da pricas sve te gluposti :d Ja ne branim Sennheiser i cx150 bez pokrica, upravo zbog odnosa cena/kvalitet sam ih i uzeo a ne samo ja, ko zna koliko ljudi jos. A pre toga sam trazio savete i citao testove itd. Ali realno, konkurencija je kod nas nikakva, u sustini sam hteo Denon c252.
Dakle, klasican primer njakanja bez potrebe i pisanja necega sto nema veze s'mozgom. Ja ne dovodim u pitanje to da li si ti sluhista i audiofil/entuzijasta ali se pitam da li si i psihic
Da lik hoce da kupi slusalice za studijsku upotrebu pa da mu neki hsv.stoned preporucuje neke canyon od 15e samo zato sto je tek kupio i odusevljeno drma glavom uz trash house i Guetta bass, pa i da te razumem ali cela ova tvoja prica nema veze s'mozgom
Covek je dobio preporuke, realne i dobronamerne, kraj price, sve ostalo su stvari za strucnjake u nekim drugim oblastima