Šta je novo?

Kvalitetne in ear slusalice?

mene je Z zaintrigirao sa ovim videom, pa sam narucio :)

39$

Ja od žičnih slušalica imam TinHIFI T2 koje imaju odličan zvuk i kvalitet izrade, mada sam ih slabo koristio (max. 10-15 puta) jer se nikada nisam navikao na način nošenja - kabel se stavlja iznad ušiju.

Od cheapfi meni su top chu2(dsp ver, naglaseniji visoki) i wanEr (neutral)
Od malo skupjih dugo koristim yinyoo d2b4 i imam kao backup tenhz audbos p4 (non pro) one su mr nekad kostale oko 150e sa carinama (tenhz su bile oko 130e). Al drze se i dalje. Probao sam i hexa i aria al mi nista spec bolje nisu pruzile pa sam ostao na ovim na koje sam se i navikao. Al WanEr su mi iskreno favorit smesno jeftine da mozes i da ih izgubis/unistis a zvuk nenapadan mogu da se slusaju ceo dan, jos mi fali zelena pa da skupim sve boje 😅

Da li je neko slušao neke od jeftinijih planarnih IEM? Naleteh na Aliju na KZ x HBB PR2 za 30-ak evra pa sam se nameračio na njih ali onda sam saznao da ih je KZ nerfovao...zatim sam saznao za Artti T10 koje su bolje i mogu da se uzmu na Aliju za 50-ak evra.
Pošto nisam do sad imao planarne IEM sluške, zanima me koliko im je snage dovoljno da se razmahnu? Imam Moondrop Dawn Pro dongle DAC koji bi trebalo da je dovoljan ali ko zna...

Setam buvljakom u NS-u, padne mi pogled na lika koji je imao jedno 300 slusalica na gomili sve upetljane. skoro na samom vrhu poznam

Sennheiser IE80. ja se napravim lud pitam posto slusalice on kaze 100 dinara sluske. biraj koje hoces. i kupih Sennheiser IE80 za 100 dinara:LOL:

Nadam se samo da su prave IE80, a ne kopija (ima ih itekako) :) A nije nerealno da su prave, dešavalo se u inostranstvu da se po pijacama i buvljacima pojave npr. HD600/650/700 za 5-10, isto tako na gomili slušalica.

Nadam se samo da su prave IE80, a ne kopija (ima ih itekako) :) A nije nerealno da su prave, dešavalo se u inostranstvu da se po pijacama i buvljacima pojave npr. HD600/650/700 za 5-10, isto tako na gomili slušalica.
prave oridjinale i rade kao san, samo su bile malo prljave ali to se resilo :)

Setam buvljakom u NS-u, padne mi pogled na lika koji je imao jedno 300 slusalica na gomili sve upetljane. skoro na samom vrhu poznam

Sennheiser IE80. ja se napravim lud pitam posto slusalice on kaze 100 dinara sluske. biraj koje hoces. i kupih Sennheiser IE80 za 100 dinara:LOL:

eee, svrati na sabacki vasar, za trunku vise uzmes 5 oktava velike dirke super midi klavijature, super mikrotalasnu, a za 100 din -3 para bokserica plus carape gratis 😂 😂

Da li je neko slušao neke od jeftinijih planarnih IEM? Naleteh na Aliju na KZ x HBB PR2 za 30-ak evra pa sam se nameračio na njih ali onda sam saznao da ih je KZ nerfovao...zatim sam saznao za Artti T10 koje su bolje i mogu da se uzmu na Aliju za 50-ak evra.

joj ne spominji mi KZ x HBB PR2, ja samo zapamtila da su ih ranije hvalili po redditu, pogledam graph i slicno ono sve full, ama bre i u naslovu ima FLAT i .. cim vidim HBB ja sam odmah YEESSS... ono 20eu, ja lupim i uzmem, probudim se ujutru nastavim da citam i na head-fi cidim da su izgleda onaj mesh izvadili i da su sada trebl poludili itd itd.. mada mi kazu da sa EQ mogu biti veoma dobre... ak te interesuju, dajem ti ih ispod cene kad mi stignu xhhehhe

pitaj Bocka za planarne, evo bas je uzeo Aful Explorer a ima jos neke..

ne znam ni ko je sta pitao, ali oko IEMS, licno imam ogroman problem sa upper mids i odredjenim trbl frekvencijama, do te granice da sam odustala od IEMS u nekom momentu... no, ajde opet se vratila na konja, kupim ja KZ Castor imporved Bass i... dakle bez EQ, samo podignut njihov bas na ona 4 (dakle prve 1), i omg majka da me vidi... i em dobar bas, ali sto je najbitnije smooth treble, dakle nista ni shouty ni harsh ni... nije perfektno, daleko od toga,ali.. a kad sam ukljucila EQ .. juuuuuuuu tek onda basa, slusala Massive Attack umalo da umrem..

a za povoljnije IEMS uopste- Tan Zu We ner su apsolutna klasika, eo lik sto m iprodao kastora ima Beyerke 900 pro x i kaze da preferira wenerke lol, dakle sta reci , subjektivizam pobedi na kraju, prosto je tako :)
mozda premalo spominjane a super povoljno - Truethear Gate, isto versatibilne, lepo napravljene i na Redditu veoma cenjene (i ne samo tamo)

i da, sto sse basa sa smotth upper mids/treble - nisam probala (ali cu) tu su definitivno QKZ x HBB - oko 2000 din su generalno na aliju,
zasto niko nist ne prica o Blon x HBB Z300? isto veoma dobrog tjuninga, doduse blon uvek ima malo utegnutiji ali i precizniji zvuk, ne znama li njih kupujem (cim izadjem iz bankrota lol), one su kao oko 30eu dakle smesno.
eto saveta ako neko ima problema sa upper mids i shouty i harsh treblovima. naravno, svi mi imamo razlicit sluh, ovo o cemu pricam je veliko uopstavanje i nesto sta sam u prijatelje i svoje iskustvo do sada naucila (ili u sta cvrsto verujem na osnovu puno istrazivanja itd itd).

Poslednja izmena:
Vrh Dno