Šta je novo?

Kvalitetne bubice. Hitno!!!!!

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Hteo bih da kupim neke dobre bubice za diskmen,a s’obzirom da su oni na Benchmarku nahvalili neke sonijeve verovatno bih uzeo njih, ali ne znam gde da ih nabavim I koliko su. Da li bi mi neko od vas preporucio neke dobre bubasvabe, ne bi bilo lose da Imaju I regulaciju zvuka na kablicu. Sto glasnije I sa vise basa, to bolje!
Thanks
Boza

Pa jel slusa neko od vas muziku? :D

Slusa, slusa, samo su izgleda svi off sto se tice ovih sitnica.. :)

video sam negde da ZALMAN(da..da..), proizvodi vrlo kvalitetne sluske...

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00001P4XA/qid=1069665623/sr=8-2/ref=sr_8_2/002-1599256-8436025?v=glance&s=electronics&n=507846

Da, znam da nemoze ovde da se kupi, ali obavezno pogledaj. Ako nadjes nesto slicno uzimaj. Meni je ovo $14 cudo stiglo pre par dana, i bruka je.

Imas u Sony Worldu neke od 1300 i 1600 din. Ja sam planirao da u najskorije vreme na mom Sony MP3 plejeru zamenim slusalice (kratak mi je kabal na ovim Sony slusalicama koje sada imam), pa cu (logicno) uzeti neke Sony...

bokaco je napisao(la):
Hteo bih da kupim neke dobre bubice...

E ja sam bas kupio skoro za mp3 player bubice koje su cudo jedno! Kupio sam u Nusicevoj u soniju za 2000 i toliko su dobre da je to strasho. Ne znam tacno oznaku ali vec sam postovao na forumu pa potrazi. Znam da imaju nesto sto soni zove twin-turbo bass:)

poz

Nema vise tih od 2000din, ja bio da kupim...Samo ove od 1300 i 1600.

Uzeo sam ipak Philips sbchs710, nisu ni preterano skupe, a daju dobar zvuk.
Hvala svima

Vrh Dno