Onda je za tebe 997D,CPU dual core 1Ghz Cortex A9,1Gb rama.Plus Vanila ICS android i exstra odradjen SIM managment.Pogledao sam sve telefone najbolji je ovaj prestigio ali mi je nekako prevelik i kabast. Trenutno imam galaxy s2 i prezadovoljan sam sa njim. Jedino sto mi fali dual sim opcija. Kad bih nasao neki kao S2 a da ima dual sim odmah bi ga kupio ne pitam sta kosta. Ekran mu je velicine taman koliko treba a dosta je tanak nije gabaritan. Pritom ima jak procesor. Takav mi treba samo dual sim.
Ako hoces dual core i dual sim telefon onda su ti u opciji samo Alcatel 997D i 992D.Sci ostali su sinle core.Razlika je samo u kolicini ram memorije, 997D ima 1Gb a 992D 512 mb.Stim da samo 997D i Samsung galaxy S duos jedini sigurno dobijaju JB updat.U pravu si mnogo lep telefoncic samo mi kvari to sto imam averziju prema alkatel telefonima jos od vremena onih alkatel ruzicstih sapuna.![]()
Ako hoces dual core i dual sim telefon onda su ti u opciji samo Alcatel 997D i 992D.Sci ostali su sinle core.Razlika je samo u kolicini ram memorije, 997D ima 1Gb a 992D 512 mb.Stim da samo 997D i Samsung galaxy S duos jedini sigurno dobijaju JB updat.
Veruj mi moj 997D radi odlicno,nema bagova niti laga,obe kartice rade odlicno,veoma pouzdan.Cekamo sad za mesec dva JB pa da onda jos vise telefon poleti.Definitivno za sad kod nas je to najbolji dual sim telefon,i bice jos makar dok ne stigne Huawei.I kako rade uopste telefoni sa dve kartice, jel pouzdano to, baguju li se..
Definitivno Alcatel 997D pa onda Samsung Galaxy S Duos, pored ova 2 Prestigio nema sta da trazi..
Ne treba potcenjivati Prestigio meni moj 4040 radi fenomenalno.Iduce nedelje treba da dodje i 4500 koji bas obecava.
Sacekaj nedelju dve,da dodje kod nas Huawei g500
Telefon sabija kako je dobar,plus ima ono sto ti trazis,dual sim
http://www.etotalk.com/huawei-g510u8951d-android-41-dual-core-10ghz-dual-sim-45-inch-fwvga_p3566.html
Ne znam za G500 gde ima da se nabavi sem u Kini. I zar on nije micro sim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari