Šta je novo?

Kvalitetan android telefon sa dve kartice

boki99

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poena
330
Jel moze neko da mi preporuci kvalitetan android telefon koji ima mogucnost da se stave dve SIM kartice? Znaci ne neki kineski klon nego zaista kvalitetan telefon.

Cena nije bitna.

alcatel ot997d, ot992d imas onda ove nove prestigio telefone 4300, 4500 . Imas samsung s duos , sony tipo dual, htc desire v i jos mnogo telefona. Zavisi sta ti ocekujes od telefona kakve specifikacije, cemu da ti sluzi i cenovni rang? Po meni najjaci od ovih sto sam naveo je 4500 prestigio.

Poslednja izmena:
Alcatel ot-997d samsung s duo i prestigio 4500

Pogledao sam sve telefone najbolji je ovaj prestigio ali mi je nekako prevelik i kabast. Trenutno imam galaxy s2 i prezadovoljan sam sa njim. Jedino sto mi fali dual sim opcija. Kad bih nasao neki kao S2 a da ima dual sim odmah bi ga kupio ne pitam sta kosta. Ekran mu je velicine taman koliko treba a dosta je tanak nije gabaritan. Pritom ima jak procesor. Takav mi treba samo dual sim.

Pogledao sam sve telefone najbolji je ovaj prestigio ali mi je nekako prevelik i kabast. Trenutno imam galaxy s2 i prezadovoljan sam sa njim. Jedino sto mi fali dual sim opcija. Kad bih nasao neki kao S2 a da ima dual sim odmah bi ga kupio ne pitam sta kosta. Ekran mu je velicine taman koliko treba a dosta je tanak nije gabaritan. Pritom ima jak procesor. Takav mi treba samo dual sim.
Onda je za tebe 997D,CPU dual core 1Ghz Cortex A9,1Gb rama.Plus Vanila ICS android i exstra odradjen SIM managment.

U pravu si mnogo lep telefoncic samo mi kvari to sto imam averziju prema alkatel telefonima jos od vremena onih alkatel ruzicstih sapuna.:D

A oni Gigabyte što ih viđam po "bilborderima" po gradu?! ;)

U pravu si mnogo lep telefoncic samo mi kvari to sto imam averziju prema alkatel telefonima jos od vremena onih alkatel ruzicstih sapuna.:D
Ako hoces dual core i dual sim telefon onda su ti u opciji samo Alcatel 997D i 992D.Sci ostali su sinle core.Razlika je samo u kolicini ram memorije, 997D ima 1Gb a 992D 512 mb.Stim da samo 997D i Samsung galaxy S duos jedini sigurno dobijaju JB updat.

Ako hoces dual core i dual sim telefon onda su ti u opciji samo Alcatel 997D i 992D.Sci ostali su sinle core.Razlika je samo u kolicini ram memorije, 997D ima 1Gb a 992D 512 mb.Stim da samo 997D i Samsung galaxy S duos jedini sigurno dobijaju JB updat.

Sacekaj nedelju dve,da dodje kod nas Huawei g500

Telefon sabija kako je dobar,plus ima ono sto ti trazis,dual sim

Poslednja izmena:
Pogledaj i Prestigio 4300 veoma zanimljiv uredjaj za solidno para

Definitivno Alcatel 997D pa onda Samsung Galaxy S Duos, pored ova 2 Prestigio nema sta da trazi..

I kako rade uopste telefoni sa dve kartice, jel pouzdano to, baguju li se..

S DUOS radi sasvim fino. Nema velikog laga kao na nekim drugim modelima Samsunga, radio je odlican, kamera sasvim ok....

Prijatno sam se iznenadio s obzirom na hajp oko tw-a. Kad izadje JB vjerovatno bi trebalo da radi jos bolje. Bugove nisam primijetio.

I kako rade uopste telefoni sa dve kartice, jel pouzdano to, baguju li se..
Veruj mi moj 997D radi odlicno,nema bagova niti laga,obe kartice rade odlicno,veoma pouzdan.Cekamo sad za mesec dva JB pa da onda jos vise telefon poleti.Definitivno za sad kod nas je to najbolji dual sim telefon,i bice jos makar dok ne stigne Huawei.

Ne treba potceniti ali tek treba da se dokazu, Samsung je odavno potvrdio pouzdanost vecine telefona bez obzira sto su plastikaneri a Alcatel 997d se kod nas prodao na tone i takodje se odlicno pokazao i definitivno je najbolja kupovina za 180e.

Ne treba potcenjivati Prestigio meni moj 4040 radi fenomenalno.Iduce nedelje treba da dodje i 4500 koji bas obecava.

Nekazemo mi da da su losi , niti ih potcenjujemo, ali ralno Galaxy S duos i Alcatel 997D su relno bolji od Prestigio trnutnih modela, videcemo sta ce biti kad stignu novi modeli Prestigio.

Sacekaj nedelju dve,da dodje kod nas Huawei g500

Telefon sabija kako je dobar,plus ima ono sto ti trazis,dual sim

Na facebook strani Huawei-a kažu da G500 nije rađen za naše tržište. Pojaviće se g510 kod jednog od operatera ali ako su mu karakteristike kao na sajtu
Kod:
http://www.etotalk.com/huawei-g510u8951d-android-41-dual-core-10ghz-dual-sim-45-inch-fwvga_p3566.html
onda i nije ništa posebno.

Samsung duos, preskup za ono sto nudi, HW mu je na nivou od pre par godina... Samo je, eto, Samsung...

Samsung duos je prespor i preskup. Gledaj prestigio ili alcatel. Ja imam 992d i zadovoljan sam. Tu i tamo neki bag, ali ništa veliko.

Izbor je pao na alcatel 997d samo jos kad bi ga nasao kod mts-a na rate..... Je zna neko oce li biti uskoro?

nije on ni bio. bio je 997, sa jednom sim. taj 997d nije legalno ni ulazio u zemlju čini mi se.

Imam Huwei G500 i siguran sam da je najbolji telefon sa dve cartice. Odlično urađen, bez ikakvih bagova, ekran odličan, performanse...Takav Samsung ili HTC bi kostao duplo više.

Jos jedan veliki plus za G500. Narucio iz Kine, i prezadovoljan sam. Sve pohvale!
Brz, ekran taman velicine... :)
Obavezno custom rom sa Xda.

A prestigio 4500 kakav je? Jel probao neko?

Probao sam ga na kratko kod drugara, kaze da bi trebalo iduce nedelje da se pojavi u prodaji.Ja sam odusevljen kako mu izleda ekran i kako lepo radi.

Po meni je nepojmljivo porediti Prestgio (lokalni istocnoevropski brand) sa svetski renomiranim i dokazanim proizvodjacima pa makar to bio i Alcatel.

Najbolji dual sim telefoni na nasem trzistu su Alcatel 997D i Acer Gallant Duo. Oba u slobodnoj prodaji (KP npr). Ne znam za G500 gde ima da se nabavi sem u Kini. I zar on nije micro sim?

Poslednja izmena:
Ovaj Lenovo P770 je zmaj ali ko zna kad ce to da se pojavi kod nas. I hoce li uopste...

Vrh Dno