Interesuje me sta mislite da li npr. pesma napravljena na PC-ju preko programa REASON ili BeatBOX ili ReBIRTH, a kasnije obradjena u nekom Sound Editoru (SF 5.0), moze da prodje po discotekama i clubovima po kvalitetu zvuka (ja mislim da moze...)
Music Mag je napisao(la):Interesuje me sta mislite da li npr. pesma napravljena na PC-ju preko programa REASON ili BeatBOX ili ReBIRTH, a kasnije obradjena u nekom Sound Editoru (SF 5.0), moze da prodje po discotekama i clubovima po kvalitetu zvuka (ja mislim da moze...)
notax je napisao(la):Pa, moze da prodje za diskoteke i klubove. Tamo ionako niko ne slusa muziku.
omnik je napisao(la):Kako niko ne slusa muziku?
Pa neces sigurno da izlazis negde gde pustaju metal a i slusas Radzapovsku ili kako se vecc zove![]()
![]()
pa zavisi kako i na cemu je pravis. ako imas neku jacu karticu (24bit, 48kHz) eventualno ce gdin. notax da primeti da nesto nije u redu, cak i na lose podesenom zvucnom sistemu kakvi su uglavnom po nasim klubovima i diskotekama.Music Mag je napisao(la):Interesuje me sta mislite da li npr. pesma napravljena na PC-ju preko programa REASON ili BeatBOX ili ReBIRTH, a kasnije obradjena u nekom Sound Editoru (SF 5.0), moze da prodje po discotekama i clubovima po kvalitetu zvuka (ja mislim da moze...)
Misko je napisao(la):Notax hteo je covek da kaze kako postoji neko ko slusa tu muziku, sta kao elektronika je losa, pa sto onda imas CD-ove te sorte.
Bahati [SiD] je napisao(la):ako imas neku jacu karticu (24bit, 48kHz)
notax je napisao(la):Koje CD-ove?? Sta je to Radzapovska ili kako li se to vec pise??
notax je napisao(la):Koje CD-ove?? Sta je to Radzapovska ili kako li se to vec pise??
Misko je napisao(la):Redza je ona Ganc 'n Rosies pevaljka, a sta je Yello?
Aca je napisao(la):Ne znas ko je Usnija Redzepovski, ccc, zabrinjavam se za tebe.![]()
Audigy ima 24bit ADC i DAC - dakle moze i da snima i da pusta. ma samo to ti propusti kroz neki mikser na kome mozes fino da podesis zvuk, tj prilagodis ga za klub i bice sve u redu.Music Mag je napisao(la):Koliko znam ni Audigy ne moze da snimi 24bitni sound
notax je napisao(la):Slovenacka grupa. Podvucheno zutim.![]()
notax je napisao(la):Slovenacka grupa. Podvucheno zutim.![]()
majka je napisao(la):to su ona dva austrijanca, ako se ne varam...rani electro
jedan moj ortak se bas lozio na njih tokom srednje skole pa sam i ja malo zakacio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari