Šta je novo?

Kvalitet zvuka sa PC-ja !!!

Music Mag

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
619
Interesuje me sta mislite da li npr. pesma napravljena na PC-ju preko programa REASON ili BeatBOX ili ReBIRTH, a kasnije obradjena u nekom Sound Editoru (SF 5.0), moze da prodje po discotekama i clubovima po kvalitetu zvuka (ja mislim da moze...)

Music Mag je napisao(la):
Interesuje me sta mislite da li npr. pesma napravljena na PC-ju preko programa REASON ili BeatBOX ili ReBIRTH, a kasnije obradjena u nekom Sound Editoru (SF 5.0), moze da prodje po discotekama i clubovima po kvalitetu zvuka (ja mislim da moze...)

Pa, moze da prodje za diskoteke i klubove. Tamo ionako niko ne slusa muziku. Narocito se odnosi na eletronsku muziku koju pominjes, koja isto zvuci na zvucnicima od 500 i 10.000 Eura.

Re: Re: Kvalitet zvuka sa PC-ja !!!

notax je napisao(la):
Pa, moze da prodje za diskoteke i klubove. Tamo ionako niko ne slusa muziku.

Kako niko ne slusa muziku? :)

Pa neces sigurno da izlazis negde gde pustaju metal a i slusas Radzapovsku ili kako se vecc zove :p ;)

Re: Re: Re: Kvalitet zvuka sa PC-ja !!!

omnik je napisao(la):
Kako niko ne slusa muziku? :)

Pa neces sigurno da izlazis negde gde pustaju metal a i slusas Radzapovsku ili kako se vecc zove :p ;)

Grom me spalio, ako znam sta si ti ovde napisao.

Notax hteo je covek da kaze kako postoji neko ko slusa tu muziku, sta kao elektronika je losa, pa sto onda imas CD-ove te sorte ;).

pa zavisi kako i na cemu je pravis. ako imas neku jacu karticu (24bit, 48kHz) eventualno ce gdin. notax da primeti da nesto nije u redu, cak i na lose podesenom zvucnom sistemu kakvi su uglavnom po nasim klubovima i diskotekama. :D ostali ce zadovoljno djuskati, ali se postavlja pitanje samog umetnickog kvaliteta muzike napravljene u konfekcijskim programima koje su nabrojao.

Misko je napisao(la):
Notax hteo je covek da kaze kako postoji neko ko slusa tu muziku, sta kao elektronika je losa, pa sto onda imas CD-ove te sorte ;).

Koje CD-ove?? Sta je to Radzapovska ili kako li se to vec pise??

Re: Re: Kvalitet zvuka sa PC-ja !!!

Bahati [SiD] je napisao(la):
ako imas neku jacu karticu (24bit, 48kHz)

Imam SB live! ... Koliko znam ni Audigy ne moze da snimi 24bitni sound, vec samo da ga reprodukuje.. Jedino da muziku pustam direktno sa PC-ja... ili da nabavim neku krajnje profesionalnu karticu... koja kosta pitaj boga koliko ??!!
Roland ili sta vec ?? :D

notax je napisao(la):

Ma kao neznas, to je treca zena velikog radze od macedonia???

notax je napisao(la):

Ne znas ko je Usnija Redzepovski, ccc, zabrinjavam se za tebe. :p

notax je napisao(la):

Redza je ona Ganc 'n Rosies pevaljka :D, a sta je Yello?

Misko je napisao(la):
Redza je ona Ganc 'n Rosies pevaljka :D, a sta je Yello?

Slovenacka grupa. Podvucheno zutim. :D

Aca je napisao(la):
Ne znas ko je Usnija Redzepovski, ccc, zabrinjavam se za tebe. :p

A zar nije Usnija Redzepova :D ?

Re: Re: Re: Kvalitet zvuka sa PC-ja !!!

Koliko znam ni Audigy ne moze da snimi 24bitni sound
Audigy ima 24bit ADC i DAC - dakle moze i da snima i da pusta. ma samo to ti propusti kroz neki mikser na kome mozes fino da podesis zvuk, tj prilagodis ga za klub i bice sve u redu.

ps. neznam o kom se klubu radi i kakva tu publika dolazi, al' u poslednje vreme po beogradskim diskacima ljudi ne provaljuju ni kad dj napravi kontru, a kamoli sa cega se pusta muzika. :(
eeeeeee, onijeh dana...

majka je napisao(la):
to su ona dva austrijanca, ako se ne varam...rani electro
jedan moj ortak se bas lozio na njih tokom srednje skole pa sam i ja malo zakacio...

Shvajcarci. Jedan je Boris Blank, industrijalac, poceo da se bavi muzikom sa svojih 40 godina. I to mu je prilicno dobro islo. Mozda najbolja produkcija elektronske muzike pre 15 godina.

Vrh Dno