Šta je novo?

Kvalitet zvuka na MSI 538?

Alric

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2004
Poena
309
Razgledao sam ovaj player na par mesta, i pored toga sto definitivno ne moze da se nosi sa npr. MuVo playerima, ne izgleda mi onoliko lose koliko izgledaju Canyon i sl modeli.Znam da je bila diskusija da li ima FM ili nema, ovaj primerak sto sam ja video imao je FM radio u spisku mogucnosti na kutiji (sad, koliko ja to istina ... :)).Anyway, kakav je kvalitet zvuka?Drug hoce da ga kupi, ali u principu bi mu mp3 player retko trebao pa nesto i nece da se otvori za MuVo.

nije kako kazu top, ali kada odmah zamenis njegove uzasne originalne slusalice, sasvim sam siguran da ces biti jako zadovoljan!!!

frenchie je napisao(la):
nije kako kazu top, ali kada odmah zamenis njegove uzasne originalne slusalice, sasvim sam siguran da ces biti jako zadovoljan!!!

Stvarno, slusalice su mu samo za dobro gazenje i to pre probe.
Imam MS industrial 256Mb mp3 player i zamenio sam ga 538-icom sa 512Mb sd karticom. Sve je ok ali su slusalice em lose, em nemaju nikakvu ogrlicu kako bi mogla cela spravica da visi oko vrata (ima li prakticnijeg mesta za nosenje ovakve sprave).
Stavim original slusalice, zvuk katastrofa a i katastrofalno tih. Stavim ove druge od MS industrial-ovog modela, ono otkida kakav zvuk daju.
Preporuka: kupite kvalitetnije slusalice a sto se tice brzine transfera fajlova sa PC-ja na SD, brzi je od vecine USB flash diskova koje sam probao (desetak, samo je MS industrial "brand";) ).

Je li neko imao probleme pri kopiranju ili brisanju sa memorije dok je plejer iskljucen?(msi 538)
Tacnije XP prijavi gresku pri upisu i abortuje sve, zatim moram opet da ga konektujem, a kada ga prvo upalim pa konektujem onda je sve ok...
Koristim 512mb kingston SD karticu, a jedan "pametni" prodavac u Multicom-u mi je rekao da pravi probleme sa SD dok sa MMC radi ok...(iako u spec. pise prvenstveno SD!)

Zna li neko koje oblike wav fajlova cita, da li moraju da ispunjavaju neke standarde, posto ne vidi neke fajlove a druge i kada vidi nece da pusti, a na kompu ti wav-ovi rade?

Nazad
Vrh Dno