Šta je novo?

kvalitet slike na novim kartama

ravni

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2002
Poena
619
Koje kartice imaju dobar kvalitet slike. Mislim na nesto kao '2D kvalitet' koji se u Digitalu pojavljivao za kartice kao Odlican, Vrlo dobar, ... Cuo sam da gf4mx cipovi imaju relativno dobru sliku kod svih proizvodjaca. Stim sto je, jel, ipak bolji na name karticama. Kako stoji sa ati cipovima?
Ati by ati su svi hvalili kao i Matroxa za kvalitet slike. Kako je sa drugim proizvodjacima tipa CLub3D, Gigabyte...

poz,

Najbolju sliku u smislu "overall"-a ima Radeon 8500, ako uzmemo i cenu kao faktor. Sliku u rangu njegovog kvaliteta (a subjektivno nekome, npr. meni :) i bolja) imaju GF4Ti4200.

Sto se GF4 mx-a tice oni takodje imaju odlicnu sliku, probaj da se raspitas kod nekih ljudi na ovom forumu kod kojih bi sigurno mogao i da probas kartu tako da tacno znas sta kupujes.

Ali ja bih ti iskreno preporucio Radeon 8500, naravno, ako imas para. Ako ne, GF4MX je veoma veoma dobro resenje

Samo si zaboravio da pomenes da covek trazi Built By ATi ili Hercules za kvalitetnu sliku...

Od GF4 MX440 modela Gainward ima solidnu sliku u nekim razumnim rezolucijama tipa 1152, 1024 u 100 Hz ili manje...

Nazad
Vrh Dno