Šta je novo?

kvalitet isdn veze

milangameboy

Slavan
Učlanjen(a)
13.02.2007
Poena
301
Da li je neko probao kako radi mreža od 4 do 5 računara na kojima radi WoW preko ISDNa?

ako hoces da vezes 4-5 racunara tj da na njima igras WoW preko jedne ISDN veze ..... zaboravi, a ako svaki ima svoju ISDN vezu onda je ok.

Poslednja izmena:
Sto da ne, ako se zakaci sa oba kanala imace 128k. To uopste nije lose, s obzirom da znam bar jednu igraonicu gde se WoW igra na ADSLu 768/192, a veoma cesto bude i po 9 racunara odjednom online (CS, WoW, WC3,...).

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru! BTW, dosada sam imao wireless 64k i radio je hmmm...solidno.A zar ISDN nije stabilniji i pogodniji za igranje online_

Pa vidi ovako: posto stratigije se mogu igrati i kroz modem ( netroshe puno protoka ) na ISDN
na oba kanala recimo da cesh moci da normalno igrash na sigurno 2 ili 3 PC-a.....
Ti si naveo da si igrao sa wireless 64k na 4 ili na jednom kompu ? ( poshto cisto sumnjam da moze da odvuche 4 PC-a )....
Evo ti jedan primer za online igranje: 1 sat igranja Call of Duty 2 na serveru sa 20 igracha downloaduje oko 40 MB a uploaduje oko 6-7 MB pa ti preceni sam ( sa 64 k na ovakom serveru sigurno necesh moci da igrash..... )

Vrh Dno