Trbonja je napisao(la):Dobro, sa te strane gledano to jeste tacno, ali verovatno postoji nekakva klasifikacija diskova. Neko mi skoro rece da je u nekom programu za Linux prilikom rezanja video podelu na klase tipa A,B,C,A+,... Pretpostavljam da sam rezac moze da vidi sta sam mu "uvalio da zvace", a to opet mora da znaci da on odnekud ima te informacije. Drugo, najmerodavnije, je i samo iskustvo ljudi koji rezu poprilicno. Ja nisam u stanju da diskutujem o tome iz prostog razloga jer sam poprilicno nov u tome (jedva godinu dana) . Ti ljudi imaju nekog razloga kad kazu da Vrebatim nije dobar za audio CD. Ono sto mene zanima jeste kako znaju to?
diviner je napisao(la):.
Toliko , a ako mi kojim slucajem i dalje ne vjerujes da je to cista lutrija grijesis...Uostalom rezao sam i po odlicnim smartbuy diskovima, ali jednostavno ako rezes dosta kad tad ce ti zapasti i neko brand *****......
PS>Ako hoces ostavi adresu pa cu ti poslati jedan moj smartbuy pa ga stavi u 40 citac...vise bi mu stajalo ime Stupidbuy![]()
DS9 je napisao(la):Ima programa i pod windows-om koji ce izbaciti podatak o "kvalitetu" ubacenog disku, na osnovu njegovog atipa. Takav je npr. cdr media info, koji klasifikuje diskove u High A, High B, Low B... kategorije, ali to ne znaci da je ta klasifikacija sasvim precizna.
DS9 je napisao(la):Sorry drustvo, dadoh pogresnu informaciju (cudo da niko ne primeti`)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari