dbaja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.02.2001
- Poena
- 619
Posle samo 10 meseci potpuno regularnog koriscenja FSC laptopa (mislim na tretman baterije), dosao sam do toga da ona izdrzi tek nekih 50 minuta.
Mom bratu koji laptop Gericom ima nekih godinu dana, traje svega 15 minuta.
Ortak koji je kupio Dell-ov laptop pre nekih 15 meseci, vec je kupio novu jer mu je stara baterija poodavno vrisnula.
Sramota, nikada niko nije rekao da baterije tako kratko traju i da su ******.
A cena nove baterije...180 evra
Zasto da dam tolike pare, zarad trajanja od jedva 2 sata i to u roku od godinu dana opet da kupujem novu, SUTRA MALO.
Ovako ce ova moja da mi dodje kao neki UPS. Cisto ono ako nestane struje u toku rada da sve pozatvaram. I tako moj laptop postade desktop. Kako s njim ici negde van kuce kad se baterija istrosi dok si rek'o keks.
Ima li neko kome baterija traje duze od godinu dana a da nije izgubila 50% snage ili cak 100%?
Mom bratu koji laptop Gericom ima nekih godinu dana, traje svega 15 minuta.
Ortak koji je kupio Dell-ov laptop pre nekih 15 meseci, vec je kupio novu jer mu je stara baterija poodavno vrisnula.
Sramota, nikada niko nije rekao da baterije tako kratko traju i da su ******.
A cena nove baterije...180 evra
Ovako ce ova moja da mi dodje kao neki UPS. Cisto ono ako nestane struje u toku rada da sve pozatvaram. I tako moj laptop postade desktop. Kako s njim ici negde van kuce kad se baterija istrosi dok si rek'o keks.
Ima li neko kome baterija traje duze od godinu dana a da nije izgubila 50% snage ili cak 100%?