astan je napisao(la):Ja imam optickog misa logitech M-BT58 i meni se desava slicna stvar, kursor spontano i polako pocinje da se krece na neku stranu i cim pomerim misa prestane, koristim jednobojni krpeni mouse pad a probao sam i druge i ista stvar. Nema pravila neki put se nedeljama ne desava nista a neki put non stop. Ko zna sta je tu u pitanju, cudni su putevi silikonski![]()
Upravo tako. I ja sam sretao ovaj problem više puta, a imam ga i na sopstvenom računaru otkako sam počeo da koristim SP2. Promenio sam u mašini dva miša i dve matične ploče, a problem je ostao, dakle definitivno softverska brljotina. Blame it on Bill.tvister je napisao(la):4 astan:
Tu pojavu sa misem koji se polako pomera sam video n puta na masinama pod WIN XP-om tako da ti je mis ispravan 99%. Nisam siguran ali mi se cini da se to cesce desava nakon instalacije Service pack 2.
poz
@moribiusBlame it on Bill.
tvister je napisao(la):4 astan:
Tu pojavu sa misem koji se polako pomera sam video n puta na masinama pod WIN XP-om tako da ti je mis ispravan 99%. Nisam siguran ali mi se cini da se to cesce desava nakon instalacije Service pack 2.
poz
morbius je napisao(la):Upravo tako. I ja sam sretao ovaj problem više puta, a imam ga i na sopstvenom računaru otkako sam počeo da koristim SP2. Promenio sam u mašini dva miša i dve matične ploče, a problem je ostao, dakle definitivno softverska brljotina. Blame it on Bill.
ma ok, bilo kakva jednobojna podloga po kojoj miš može da kliza.I običan beli A4 papir vrši posao, ako ti se ne daje 50 dindži za podlogu
Ovde su ljudi kukali da Genius "beži", meni optički Genius nije nikad pobegao pod Win2k, ali je taj isti miš počeo da beži na XP. Uspeo sam da napravim da se to retko dešava igrajući se sa raznim podešavanjima za miša (bafer itd). Ne mislim da je podloga tu mnogo bitna.Beki Bekic je napisao(la):Sigurno nije do podloge. Ja sam imao jednog Geniusa sa istim simptomima, na kraju sam ga zamenio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari