Šta je novo?

Kurs za društvene mreže

tattoo

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2013
Poena
180
Zanima me da li neko ima predlog nekog dobrog kursa za društvene mreže, gde se malo preciznije objašnjava marketing na društvenim mrežama.
Zanima me kako funcioniše Facebook i Instagram

Odmah da ti kažem da treba da preskočiš sve naše kurseve, mislim na Istoka Pavlovića i njemu slične.

Bolje je da odeš na Udemy i potražiš kurseve koji te zanimaju, pročitaš pre toga komentare onih koji su ih prošli i onda kupiš jedan ili više njih.

Definitivno preskoci domace kurseve, narocito Istoka i Molen... dobar link je ostavio TwistedMind, tu mozes nauciti dosta....

Istok mi je mnogo skup kurs, ne bavim se marketingom ali imam želju da naučim marketing vezan za Instagram i Facebook.
Problem mi je što teško pratim strane kurseve zbog ne savršenog engleskog:(

Ja sam planirao da upišem ovaj kurs, međutim nikako ne stižem zbog posla da se organizujem...

Istok mi je mnogo skup kurs, ne bavim se marketingom ali imam želju da naučim marketing vezan za Instagram i Facebook.
Problem mi je što teško pratim strane kurseve zbog ne savršenog engleskog:(
Onda prvo investiraj u znanje engleskog jer bez toga nećeš moći da naučiš sve ostalo što želiš.

Ja bih ti baš preporučio Masterbox (Istok i Bildi) za neki početak.. Jeste da je Istok na mrežama hvalisav ili sta ja znam, ali kurs je odličan, pogotovo za početnika. Posle kad stekneš sliku o čemu se radi, naučiš osnove i više od toga, samo kreni nešto praktično da radiš i učićeš tako što nailaziš na razne probleme i zahteve...

Ono što je bitno, odmah odluči čime tačno hoćeš da se baviš u okviru "digitalnog marketinga".
Ja sam napravio grešku jer se nisam specijalizovao na vreme.. Prvo se zaludim fb i insta, pa onda hoću da pravim i sadržaj pa se zaludim sa foto/video, pa onda hoću da pravim sajtove pa onda uz to i google marketing i SEO...
Na kraju sve naučiš ali ti je kvalitet manji u određenoj oblasti u odnosu na nekog ko se specijalizovao.

Nazad
Vrh Dno