Jos me kaze dal sam pogresio mozda hahaMorao bi da ima višak u kasi ako je uzeo. Osim naravno u slučaju da je uzeo za sebe.
Dao mi papir samo od slanja paketaAko platis postarinu uz onu PE fakturu da ti i fiskalni da li ti je dao fiskalni?
Na tom papiru pise da li si platioDao mi papir samo od slanja paketa
PiseNa tom papiru pise da li si platio
Zovnes magacin da pitas do koliko primaju pakete... A to da ce stici sutradan niko ti ne garantuje, to moras PE-om..
Još uvek je PE najtačniji.Sutra šaljem čoveku porudžbinu u drugi grad, zamolio me da stigne u četvrtak, znači da mi je najsigurnije da šaljem PE?
Pa makar da se isprse da ne platim "danas za sutra" jer ću dobiti paket "danas za 5 dana".E jes a oni ce bas da se ispotresaju tacno nece od tog potresa moci vise tako da urade nijednom..![]()
A eto ja aksom šaljem i to cveće godinama i samo jednom sam imao problem da se paket izgubio i ljudi vrlo brzo poslali pare u vrednosti paketa. I transport tih paketa je posao kao svaki drugi posao uvek iskrsne problem jer rade ga ljudi. Sigurna kurirska služba ne postoji.AKS je ubedljivo najgora sluzba, ne znam zasto ljudi koriste uopste njihove "usluge". Usluga im je bukvalno da platis da te prave budalom. Ostali nisu zlatni ali su daleko bolji od AKS.