Ja ne znam da li ima nekih gorih od Daily Express-a...
(Prvo saljem iPhone, vrednost 100k primer), kaze brate stigao sam, rekoh ne moras da se zavlacis kod mene ( a takav je prilaz da bi kombi morao da ostavi na ulici koja je jako uska, jos nesto rade i odvija se jednom trakom trenutno), izaci cu ja.
Vidim nisam zalepio kutiju, mislim se ajde da me ne ceka ima selotejp da mi da dve tracice... Kazem mu imas selotejp, kaze nemam brate ne mogu ja tebe da cekam, to si trebao vec da odradis... Rekoh mogao si i do mene da setas ti jedno 10 minuta, pa bi to bilo vise nego sto sam ja za dva minuta izasao. Skocim ja do prodavnice, zalepim, dam mu, on batica uzme i baci ja gledam i ne verujem u kombi iza u kutiju neku...
Kazem mu druze 100k telefon ne mozes da bacas, kaze on to nije moja stvar i da se razbije, nisi ga osigurao dovoljno dobro...
Posle pola sata zovem Daily centralu, da cisto javim kakve budale imaju, javi se dispecerka i kaze kao u fazonu gospodine ako niste osigurali paket nismo mi krivi ako se nesto desi paketu... Osiguranje postoji kada se salje, ali to je ono pro forme verovatno sto stoji kao opcija.
Ne znam za ostale sluzbe kurirske, ali ja sam sa ovima zavrsio.