Ostavlja u lokalnoj Posti, ne znam kakva je situacija sa Temu paketima, znam da pakete iz domaceg (unutrasnjeg) saobracaja cuvaju 5 radnih dana, posle se vraca posiljocu.Da li i Post Express ima ono da dostavljaju 2-3 dana dok se ne preuzme? Ili eventualno ostave paket u lokalnoj pošti? Sitne pošiljke uvek dostavlja lokalni poštar, ali pošto je gabarit, ne znam kako funkcioniše onda.
Nadam se da ce biti u lokalnoj, samo ne znam jer je bas veliki paket (sto i stolice na rasklapanje).Ostavlja u lokalnoj Posti, ne znam kakva je situacija sa Temu paketima, znam da pakete iz domaceg (unutrasnjeg) saobracaja cuvaju 5 radnih dana, posle se vraca posiljocu.
Generalno su spori, imaju slabo razvijenu logistiku a kuriri im pogubljeni. Zvao me kurir da izadjem po paket, cekao ga nepunih 10 minuta. Sada treba da krene sa radom kurirska slzuba iz BiH X express pa cemo videti kako ce i oni da se pokazuje l' ima neko iskustva sa GLS u Srbiji? deluje mi da je u pitanju novi igrač kod nas. vidim da deluje u drugim evropskim zemljama i da je neko pre 15+ godina pisao o iskustvu u Nemačkoj
Generalno su spori, imaju slabo razvijenu logistiku a kuriri im pogubljeni. Zvao me kurir da izadjem po paket, cekao ga nepunih 10 minuta. Sada treba da krene sa radom kurirska slzuba iz BiH X express pa cemo videti kako ce i oni da se pokazu
Da li znas kakav profil ljudi radi u kurirskim firmama? I ono malo normalnih tiho strajkuje kad vide da imaju istu platu ko afganistanci koji bi nacrtanu ovcu izgubili.jer nije stvar u pravnom licu vec u mentalitetu zaposlenih, a meni djeluje da samo isti cirkulisu u krug.
To se u potpunosti slazem, svakako svaka firma pocinje i zavrsava se sa ljudima. Sto ne mora da znaci na osnovu mog iskustva da su losi. Svakako uvek postoji prostora za unapredjenje usluga 💯Potpuno suprotno iskustvo sa moje strane. Već sam pominjao u ovoj temi. Smisleno statusi pošiljke, nema da nagađam gde je paket, kao kod ostalih službi. Kurir kulturan, I prilikom poziva i prilikom isporuke. Pre neki dan sam primio jedan paket preko njih, zove kurir u 9, da najavi, reko' nema nikoga narednih 20-30 minuta na adresi. Kaže, ok, dolazim posle toga. Zove za 5min, da pita da li je ok izmedju 13 i 13.30, reko jeste, doneo paket u to vreme.
Kao i za sve službe, na kraju je najveći deo do samog kurira. Kurirska služba nema baš puno prostora kod zapošljavanja tj ne mogu da podignu dovoljno platu, pa da mogu da biraju i menjanju kurire čim dobije drugi žuti karton. Zapravo, pitanje je da li mogu i na petu ličnu.
Kada sam pominjao GLS, naglasio sam da će im biti problem last mile, posebno za BB mesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari