Kapiram tvoju muku, ali da budem iskren nisi ni ti lepo pricao sa njima.
Kazes im da si invalid, i tu zavrsis, nema potrebe da im drsko drzis predavanje.
Njihovo je da probaju da te nateraju da sidjes, ti odbi, objasni i zavrsis razgovor, verujem da ce to imati bolji efekat nego pokazivanje zuba.
Nesto OZBILJNO nije u redu u tvom razmisljanju.
Njegov posao je da donese paket na vrata, da kaze dobar dan ja sam iz te i te kurirske sluzbe, imate paket, trazi pare za otkup, da paket da se pogleda da nije ostecen, uzme i PREBROJI pare, da dokumentaciju na potpis i na odlasku kaze HVALA i doviđenja.
Moze i da zovne pre dolaska da proveri ima li koga kuci.
JEDNOM je dovoljno normalnom coveku reci da necu ili ne mogu doci tamo negde po posiljku.
Bezobraznoj b u d a l i je potrebno 3 puta govoriti da donese posiljku na vrata i jos nece da donese ili dodje pa hoce da te bije.
Bio ja ili ne bio osoba koje se krece u invalidskim kolicima on MORA da primaocu donese paket na vrata stana, kuce, kancelarije.
Kako bi bilo da ti majstor prilikom popravke kola kaze, sacekaj malo, trebas da mi pomognes da popravim ti kola, ovde da odvrnes, tamo da pritegnes, onamo ti curi pa idi zapusi ili da ti zubar kaze da pridrzis malo svetlo, sisaljku i spatlu sa amalgamom dok ti popravlja i plombira zub?
Majmunčine jednostavno ne rade svoj posao kako treba, drski i bezobrazi su, normalan covek (ko nije normalan jedino nece da poludi) ne moze a da ne reaguje na takav bezobrazluk nervoznim i povisenim glasom.
Sta sam trebao, da ga molim i preklinjem da se vrati, da mu dam rucak, pice, privedem komsinicu da mu se poda i pri odlasku ljubim ruku i zahvaljujem mu na dobroti sto je bio milostiv da mi donese moj paket za koji ga ja placam?
Jesi li ti ozbiljan?