Šta je novo?

Kupvina DDR memorije, potrebna pomoc...

Blackmore

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2006
Poena
304
Stanje je sledece...
Potrebno je osveziti moju masinu i dodati joj memorije jer multitasking jede sve i 512 u dual-u trenutno nije dovoljno...
Pitanje je koju od ove tri varijante odabrati:
1) 2x512MB Kingston HyperX CL2 (2-3-2-6-1)
2) 2X512 Geil sa plavim hladnjacima
3) 2x1GB (toliko hvaljene ovde) PQI

Nije da pare nisu problem, mnogo vise bih neku od ove dve varijante, ali me pre svega interesuje par saveta oko izbora ove Kingstonove memorije, s obzirom da cujem da ima nekih modela koji rade odlicno i nekih koje ne rade tako odlicno, dok Geil svi hvale i kazu da je medju boljima u ovoj value seriji...

Svaka pomoc dobrodosla...

Mozda jos podatak da se bavim uglavnom programiranje, pa imam 5-6 programa aktivno, par servera i slicno...nista preterano zahtevno... Verujem da ce 1GB rama "odraditi" posao...ali se pitam da li je mozda odmahbolje kupiti 2GB i ne razmisljati...

Ne verujem da cu imati para da menjam skoro konfiguraciju pa mi je dugotrajno i kvalitetno resenje, bez bacanja para na sitne razlike, prioritet...

Ja bi se najpre odlucio za varijantu broj 3. Da pretezno igras igrice pa i da juris brze memorije, ali ovako...

Ne igram igrice, u principu, hehe, katkad se malo dohvatim koje...ali osnovna stvar je multitasking... Jasno mi je da je varijanta sa vise memorije bolja no sa manje, ali se pitam da li cu moci da nadjem tu 1GB memoriju jer je trazena..veoma trazena...a i cena je problem...

Nekako mrtva trka ia Hyperix ne bih ni uzimao u obzir da ovu varijantu sa 2x512 nisam nasao za 102e... ;)

moramo da cekamo da se planeta okrene oko svoje ose pa da postanemo USA |>>
posto ne salju ni u eu...

Nazad
Vrh Dno