Šta je novo?

Kupuvina zvucnika

Svabo

Cenjen
Učlanjen(a)
17.01.2015
Poena
160
Dvoumim se izmedju zvucnika Logitech Z-313 i Genius SW-G2.1 1250. Sta mislite koji su bolji a moze i neki predlog za neke druge do 50e.

Ja sam kupio pre godinu i nešto dana Logitech Z323 na oglasima na KP-u za samo 25 €.

Zvučnici su odlični. Čak sam priključio satelitski risiver preko činčeva.

Mana je kao i kod mnogih Logitecha, a to je da krči kad se upali i ima neravnomeran zvuk
dok ne dođe pojačanje na 1/3.

Ja sam sestri kupio pre dve godine logitech z313 u tadasnjem big bang-u.Sta da ti kazem gori krs od zvucnika nisam cuo.Posle dva tri sata probanja sam ih spakovao i vratio nazad i uzeo pare.Probao sam ih na integrisanoj zvucnoj na ploci i zvucalo je bas bas lose.Probao sam ih i kod mene na creative x-fi titanium i za nijansu je sviralo malo bolje.Jednostavno basa nema nigde i zvuk je supalj.Pokusavao sam sve vezano za wufer da mu nadjem mesto gde ce davati koliko toliko dobar bas ali bezuspesno.
Moj savet ti je da skupis jos malo para i da kupis microlab f-330.Mislim da je neko rekao da ima neka firma blizu metroa u krnjaci i da su tamo nesto preko osam soma.Po meni bolje je skupiti jos dva ,dva ipo soma i kupiti nesto solidno nego baciti 50 eura na neki krs.
Inace ovaj fc330 ima moj drugar i zvucnici stvarno vrede svaku paru u toj cenovnoj klasi.

Vrh Dno