PRO>KOMP.<
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.08.2010
- Poena
- 169
@PRO COMP:
Nisi ti to baš najbolje razumeo, konfiguracija koja se nalazi na linku ne mora biti nužno jedina koju neki proizvodjač nudi, a još manje su ludi pa da na sajt kače sve moguće kombinacije. Najčešće kupac može da bira šta od propratnog hoće da dobije i plati.
Ja sam svojevremeno za firmu uvozio neke uredjaje direktno od proizvodjača (dakle oridjidji milion posto). Nekad iz kompleta izbacimo odredjeni adapter, kabal ili punjač (u skladu sa procenom da li je neophodan) pa se desi da se neko isto tako nakači sa pričom da nije original samo zato što je na sajtu ili YT video komplet koji ima taj neki deo više. Naša tržišna je prva u Evropi krenula sa primenom LVD direktive za strujne adaptere, hebanje keve sa sertifikatima itd... naravno da ću da ga izbacim iz kompleta i rešim se glavobolje, i naravno onda natrči neko da kuka kao da nema 8 istih u kući
Primer od pre mesec dana gde uzimam kameru za kola, svi recenzenti je hvale zbog kvaliteta slike i dobrog gps-a. Na Aliju kontaktiram oficijelnog prodavca, kaže mi: cena je toliko, za gps doplata 6 dolaradakle, može da se uzme i bez gps-a iako ga spominju na sajtu, reklamama i recenzijama.
Suma sumarum, spusti loptu i ne spopadaj čoveka samo na osnovu prazne konstrukcije.
:laugh:
Covek je cista prevara i laz konstrukcija nije prazna naprotiv i vise nego dovoljno se vidi da necovek mulja i laze. Kupi bez kontrolera pa ubacuje kineski i kaze da je original. Cinjenica je da covek laze i apsolutno nema nikakvih mogucnosti da se to opovrgne.
Bolje da si posvetio vreme da procitas njegove prolupotine umesto sto si nacukao ovoliki tekst koji nema apsolutno nikakve veze sa vezom!