Šta je novo?

Kupujem 3d TV

Da se razumem oko 3dtv ne bih ni postavljao pitanje.Potreban mi je odnos cene i kvaliteta a sluzice mi pretezno za gledanje 3d filmova ..

Imas na kupujem prodajem 3d televizore nemoj kupovati u prodavnici platices duplo.

Kupi što veću dijagonalu za te pare. Ne opterećuj se smart opcijama. I naravno pasivni 3d.

i malo pretrazi forum, ovakvih tema je milion a i moderatori su napomenuli da se ne otvara svaki dan nova "koji TV" tema
Ima dosta iskustava i ovde i dole u sekciji "Sta da kupim od..."

Nerazumem ni jednu oznaku na onim karatkteristikama..neko kaze da su samsung televizori bolji neki lg..Blage veze nemam samo bih zeleo pun dozivljaj pri gledanju i to je to mada koliko vidim da je u sustini sve isto...zbog toga zelim vase misljenje..I hvala za ono da pretrazim po sta da kupim..evo idem odmah..Hvala!

Da se razumem oko 3dtv ne bih ni postavljao pitanje.Potreban mi je odnos cene i kvaliteta a sluzice mi pretezno za gledanje 3d filmova ..

Kolka je soba ,sa koje udaljenosti gledas,sta gledas,kablovska ,digitalni kanali,hd satelit,da li kupujes u radnji ili po oglasima ,na to sam mislio a ne na tvoje nepoznavanje tematike.A kolko vidim ,bas i nemas neko postovanje prema ostalim clanovima ,pa mislim da ces i takav odgovor dobiti.

Poslednja izmena:
Kao prvo nisam ni cinican niti sam ijednim odgovorom nekog vredjao.Gledao sam pod sta da kupim ali nema nicega na tu temu...prelistao forume i nista.A koliko znam ovde smo da bi ujedno drugome pomogli a ne da se navode citati tipa imas sve sazvakano samo treba da odvojis vreme nasta se ja nisam naljutio samo je trebalo ostaviti adresu stranice i sve bi bilo OK..;)

Poslednja izmena:
Čovek je lepo rekao da mu treba Tv za gledanje 3d sadržaja, a Vi ga pitate kolika mu je soba,
evo da ja napišem ono što vi svi znate a čoveka se još nije informisao,
postoje dve vrste tehnologije prikazivanja 3d sadržaja,
aktivni-Samsung, pasivni-LG,
od aktivnog, kažu, boli glava, ali je bolji efekat 3d, od pasivnog ne boli glava ali nije tako dobar kao aktivni,
tako kažu, a da li je to tačno, ne znam, moraćeš sam da odlučiš, srećno

Hvala prdex , takav odgovor sam trazio..ako ima jos neko sa nekim odgovorom bio bih mu zahvalan!!Trenutno mi je zapao za oko TV 47" 3D LED LG 47LA660S...

Poslednja izmena:
imas li uslova da odes u neku malo bolju radnju,i malo isprobas sta kaze Tvoje Oko...sta ti se svidja,nesvidja...pa sam odluci.....Svako ovde ima svoju teoriju,i onako po Naski,brani boje svog Tv-a..:).....sad bi ja trebalo da ti kazem ,da kupis Philips,a necu...jer ce mozda da te izbedaci sporost Menija,ali zato odlicno izgleda slika,i vidi brdo formata Media Player,takodje 3D Pasivni ,meni odgovara,bar onoliko kolko ga gledam,uglavnom sa Satelita...
vidi malo,pa prelomi....

Mozda da pogledate LG LA620S. Ustedecete pare na 47 ili cete moci kupiti vecu dijagonalu. Naravno ima razlike ali po meni ne toiko koliko kostaju. Pasivne naocare mozes da nosis i na naocre za citanje dok kod aktivnih mislim da ne moze.

Razlika izmedju pasivnog i aktivnog 3D-a je vrlo mala. Pre sam imao Samsung plazmu sa aktivnom 3D tehnologijom i uopste ne zalim za njom. Trenutno imam LG i 3D na njemu je vrh.

Ako ti treba samo za gledanje 3d materijala za tu cifru od skoro soma eura moja preporuka bi ti bila da kupis neki 3d 1080p projektor.Jedino sa njim ces doziveti pravi 3d ugodjaj.Imas benq modele na kupujem prodajem sajtu od ljudi iz subotice koji ih donose iz madjarske za tu cifru.
Ja sam kod ovog coveka kupovao dosta stvari i sa njim nema greske
http://www.kupujemprodajem.com/Benq...Panasonic-5389306-oglas.htm?filter_id=8182483
Pre deset dana sam kupio aktivan subwufer jbl es250pw i sve je proteklo kako treba.
Moja preporuka je za projektor benq w1300.
Mozda moze jos malo da koriguje cenu ali to je sve stvar dogovora.

Mislim da su TV i projektor neuporedive stvari. Ja sam svojevremeno otvorio Mini 3D bioskop (za 8 ljudi) u sklopu igraonice. Stavio sam pomenutu plazmu (51") i dva reda fotelja (drugi na platformi). Efekat je bio vrh. Kada sam zatvorio bioskop prebacio sam tu plazmu u dnevnu sobu gde nije bila ni za sta jer ju je nemoguce gledati na dnevnom svetlu (zbog stakla preko ekrana, manje osvetljenosti u odnosu na LED, srećom bioskop je bio max zamračen). LED je tu u velikoj prednosti. Za kući LED - Plazma za neko uživanje.

Projektori su u još goroj situaciji od Plazme.
- zahtevaju dodatni prostor u odnosu na TV
- zahtevaju relativno zamračen prostor
- zahtevaju dodatno održavanje i paženje (lampa)
- i da ne pominjem kako bi to ružno bilo u dnevnoj sobi

Možda za neki mini bioskop kao što sam ja imao, ali za kućnu upotrebu nikad ne bih zamenio TV sa projektorom.

Ma uzeću neki LG sa većom dijagonalom...Očigledno da su samo nijanse u pitanju koje neću ni primetiti.U Svakom slučaju hvala na predlozima i pomoći!

Nazad
Vrh Dno