Šta je novo?

Kupovina u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme michelangelo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

michelangelo

Guest
Pozdrav svima,
Ovako, imam nekoliko pitanja...Iz HR sam i nikako ne mogu doći do jednog mobitela, i eto pružila mi se prilika da ga kupim u Srbiji. Radi se o SE w950, koji sam vidio na mobilnomsvetu da ga mogu kupiti za oko 200€ u nekim shopovima. Mene zanima gdje da ga kupim, koja trgovina je nekako najpouzdanija, čitao sam tu neku temu kako mobitele daju u kutijama za cipele...???
Ovdje sam gledao http://www.mobilnisvet.com/mobilni/984/Sony-Ericsson/W950
i ako kupim mob kod Vas (ne znam sad jer smijem reći trgovinu) dali će on biti brendiran/kodiran na Vaše 063/064 mreže, ili uopće nije brendiran? Hoću li ga ja moći koristiti u HR, da samo ubacim svoju T-mobile karticu, ili ću ga morati dekodirati?

P.S. Za postavke tipa GPRS, MMS i ostalo pretpostavljam da ću morati mjenjati, ali to nije tako veliki problem...

Zaposli nekog prijatelja odavde da izvrti sve te radnje koje ga navodno imaju u ponudi, jer se dešava da na Mobilnom svetu stoji da ga imaju, a u stvari ga nemaju i ne znaju kada će ga biti. Takođe proveri ko koliku garanciju daje, za svaki slučaj - ako nešto crkne uvek ga možeš preko nekoga poslati ovde na popravku.

Trebalo bi da ti radi sa tvojom T-mobile karticom, jer su to telefoni koji su već dekodirani...

Mobilni kupljen kod nas u radnji ce bez problema da radi odmah sa tvojom SIM karticom, ne treba nikakvo dekodiranje jer nije zakljucan. Vecina se ne prodaje u kutijama za cipele 🙂 i retko ces da nadjes jos uvek takve radnje ovde, to je bilo ranije. u svakoj radnji prvo pitaj za garanciju, trazi sto duzu (6 ili 12 meseci) i ne pominji da ga nosis u Hr jer mogu da te zezaju za garanciju kasnije za zlu ne trebalo.

Prijedlog neke po vama dobre i kvalitetne trgovine? I na mobilnom piše 30.8 kao dan provjere ako to nešto znači...:type:

Intercom na Terazijama, za nijansu skuplji ali korektni, normalna garancija od 12 meseci.

Mobilwood, u Vojislava Ilica (ne brini, jedan prevoz i 10ak stanica od terazija do njih ~15ak min ako nije guzva). U ovom konkretnom sluchaju vidim da su skuplji i 20e shto nije malo ali su momci stvarno odlichni. Puno ih ljudi hvale a i ja sam kod njih uzeo pre par meseci i dobija se full pack telefon i sve uz njega. Obavezno prochitaj http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=82412&highlight=pokude+pohvale jer tu mozesh naci gde ne treba da kupish telefon shto je stvarno mnogo bitno. Ima bash dzukaca pa vodi rachuna!

Da, poput recimo Intercoma koji je ivanhoe pomenuo, gde u vitrini stoji stoji telefon sa ogromnim T-Mobile logoom, a kao "ne prodajemo dekodirane telefone" (prosla zima, kada sam uzimao telefon)

U svakom slucaju, procitaj temu za koju je Genghis ostavio link, poucna je, vrlo... ima tamo svasta da se procita. Inace, tamo sam dao svoju preporuku radnji kod kojih bi *ja* kupovao telefon... pa, ako te zanima, mozes da procitas. Post #207.
Kazem ovo zato sto mene ceka kupovina telefona, najverovatnije sutra... W850. I ici cu po onim radnjama koje sam naveo tamo. Medjutim, najpre cu otici do one dve radnje kod kojih su nize cene, cisto da vidim da li je sve kako treba i da li je telefon u full pack-u (a mislim da jeste).

P.S. To za pakovanje telefona u "kutije od cipela"... kako to grozno zvuci. I sta neko sa strane da pomisli o nasoj zemlji...
To je bilo cisto karikiranje od strane tog member-a, nije tako... samo je hteo da prikaze losu situaciju na trzistu mobilnih telefona... ne boj se, neces dobiti W950 u D&G kutiji, najgore sto moze da se desi je da ga dobijes u "Mobile Phones" ili pak tipskoj Sony Ericsson kutiji...

Puno hvala svima, eto puno ste mi pomogli, onu temu sam već bio pročitao 🙂
Čuo sam, tj. pročitao da je i mobil media dobar, no ne vidim ga više na popisu, možda ga (w950) opet dobiju, nadam se...
@CAR pročitao sam tvoj post, otišao sam na http://www.quadra-com.net/mobilni-telefoni/126/Sony-Ericsson/W950i/ i sad ne kužim jer ne piše cijena moba, već piše da je aktualan, dali to znači da ga nemaju pa će ga dobiti? ili ga neće uopće dobiti 🙂 I ajd javi ak ti nije teško, gdje si kupio na kraju w850 😉
Pozdrav svima...

Poslednja izmena:
Čuo sam, tj. pročitao da je i mobil media dobar, no ne vidim ga više na popisu, možda ga (w950) opet dobiju, nadam se...
Treba proveriti, ili bar okrenuti telefon... tako ti je to kod nas, pise da nema - a ima, ili pise da ima - a nema (mnogo verovatnije 😀)

A ionako je onaj izvod od 30. avgusta...
@CAR pročitao sam tvoj post, otišao sam na http://www.quadra-com.net/mobilni-telefoni/126/Sony-Ericsson/W950i/ i sad ne kužim jer ne piše cijena moba, već piše da je aktualan, dali to znači da ga nemaju pa će ga dobiti? ili ga neće uopće dobiti 🙂 I ajd javi ak ti nije teško, gdje si kupio na kraju w850 😉
Pozdrav svima...
Da, to upravo to znaci - nema ga trenutno, ali ce biti.
Ali, SIGURNO nece biti ~200€ kod njih... 😉

Za W850 cu javiti, nema problema... ali kazem, najpre idem u vec pominjani Media Mobill, potom u Mobilwood. A za dalje cemo videti :d
(mada mislim da cu zavrsiti posao vec u prvoj radnji)

Pozdrav

Sad su mi neke stvari još jasnije 🙂 znači Quadra otpada, previše love 😀
Najsretniji bi bio kad bi ga kupio u media mobill-u, jer je na jednom drugom forumu jedan član rekao da je dobio sve uz njega... Još samo da ga imaju... 😉
@CAR kad budeš bio u media mobill-u jel ti problem samo pitati da li imaju w950? Bio bih ti jako zahvalan...

Pozz

Otprilike... 😉

Ali kod njih je uvek full pack, bas kako je proizvodjac zamislio. I legalno 100%.
Najsretniji bi bio kad bi ga kupio u media mobill-u, jer je na jednom drugom forumu jedan član rekao da je dobio sve uz njega... Još samo da ga imaju... 😉
@CAR kad budeš bio u media mobill-u jel ti problem samo pitati da li imaju w950? Bio bih ti jako zahvalan...

Pozz
Naravno, nikakav problem.

Pozdrav

Pozz

Oni nisu skupi, ali zezaju sto se garancije tice. Procitaj ovo. Posle tog slucaja mi nikako nije tesko da ih besplatno 'reklamiram' gde god se povede rasprava da li kupovati kod njih.

Totalno sam zbunjen, a vidit ću šta ću još, mogu u BG proći jeftinije, ali ja kakve sam sreće može mi nešto otići na mobu i šta ću onda? 🙁 nekih 50€ je razlika...

Nazad
Vrh Dno