Šta je novo?

Kupovina u Kini

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,185
Pozdrav svima.
Ide mi drugar za par dana na dve nedelje u Kinu, pa rekoh da ga zamolim da mi kupi smartphone za bratanicu.
E sad, ako bi mogla mala pomoć šta uzeti.

Ono što je njoj važno je:

- Android OS, što svežiji
- 5" displej, ako može IPS, sa što boljom rezolucijom
- prednja kamera od bar 1,5 MPix, što više, to bolje
- zadnja od bar 8 MPix, što više, to bolje
- GMS model, naravno

Ono što je po meni još važno je da OS radi kako treba, da nema seckanja i zaglupljivanja.
Cena do 70-80$ (tamo).

Hajmo ljudi, da usrećimo jednu tinejdžerku.

Cene tamo ce morati da vidi tamo. Xiaomi bi trebao da izbaci novi model od 80$ uskoro pa, ako se pojavi dok je on u Kini, to bi mozda bio idealan model (a mozda ne bi radio van Kine, ne znam, treba proveriti i to i kakav je telefon, pa nema definitivne preporuke s moje strane). Ono shto je definitivno, to je da ne gleda teshki oem. Neki tcl, thl, zopo ili tako neshto su verovatno najbolja opcija, mozda doogee, neko ce se vec nadovezati za listu. Octacore da valja mislim da ce teshko naci cak i tamo za do 80$.

THL4000 uglavnom preporucuju, a trebalo bi da moze u Kini da se nadje za $80.
Odudara malo od ovih uslova (4,7" ekran i 5MP kamera), ali je jako dobar telefon (4000mAh baterija, A7 Quad, 1GB RAM / 8GB ROM, Android 4.4) i relativno proveren (uzimali su ga neki sa foruma).
http://www.thlmobilestore.com/thl-4000.html

Možda bi i ZTE V5 mogao da se nađe za sličnu cenu. Na Aliju je oko 100 USD trenutno.

ZTE V5

80 $ je oko 490 juana.

Odeš na taobao.com i ukucaš model koji hoćeš. Glavna stvar je da tražiš model koji radi na China Unicom mreži.

ZTE V5 se može naći za manje novaca, ali moraš pronaći prodavca sa puno pozitivnih reputacija.

Ovaj deluje pouzdan. Problem? Specifikacije (ekran je 720p, a ne 1080p i baterija je 2.400 mAh, a ne 3.500 :)).

Nazad
Vrh Dno