Šta je novo?

Kućna multimedija Kupovina TV-a - HiSense vs LG vs TCL (55inch)

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Drevnjak

Zapažen
Učlanjen(a)
10.05.2025
Poena
2
Cao svima :D

Uzimam TV i sveo sam celu pretragu na 3 TV-a u mom cenovnom range-u:

LG 55QNED80T3A
HiSense 55U7NQ
TCL 55C765

Nikad pre nisam imao TV, sve sam preko kompa gledao, uglavnom ne svidjaju mi se puno IPS paneli jer moram ekran da dimujem svako vece na nerealne niske settingse jer mi smeta ocima. Najvise gotivim amoled ali znam da nema toga za ovaj cenovni range. Isto tako bih voleo da imam aplikaciju kao sto je stremio, kolko sam video to bi bilo tesko odraditi na LG-u jer je webos?
Moze li mala pomoc molim vas :)?

TCL ко два и два

андроид је далеко изнад вебОС , а о ВИДАА да не говоримо. ТЦЛ такође има МиниЛЕД+QLed, 600 нита, пунокрван 10бит панел.

TCL ко два и два

андроид је далеко изнад вебОС , а о ВИДАА да не говоримо. ТЦЛ такође има МиниЛЕД+QLed, 600 нита, пунокрван 10бит панел.
Hvala na odgovoru, a ako bih dodao u celu pricu i Hisense 55A85K ? Bio bi malo skuplji ako ne i ista cena kao prethodnici? :)

Видаа оперативни. Што би рекли млади, срање.

Najvise gotivim amoled ali znam da nema toga za ovaj cenovni range.
da li uopšte postoje televizori sa AMOLED ekranom?
Isto tako bih voleo da imam aplikaciju kao sto je stremio, kolko sam video to bi bilo tesko odraditi na LG-u jer je webos?
vidi u temama za Stremio i LG u podforumu "kućna multimedija"

Stremio ne postoji na VIDAA (Hisense). za to je siguran izbor Android TV (Google TV), poput tog TCL

operativni sistem kao oeprativni sistem je dobar, ali je ponuda aplikacija za njega slaba. ima dosta streaming servisa, ne i svih, a nema ni tog Stremio-a, npr
a pošto su ti bitne aplikacije, onda samo televizori sa Android TV/Google TV dolaze u obzir. stoga uzmi taj TCL

TCL ко два и два

Zanima me da li si ga upredjivao sa LG modelima sa IPS-om i kako ti se cini?

Po svemu sudeci, stvarno ispade TCL najbolji izbor -Odem tako u gigatron danas da pogledam i taj TV toliko osvetljenje pravi da je ono nerealno, bukvalno 5 minuta gledanja u ekran izaziva migrenu.
Jesu li oni generalno takvi ili sta? Kad gledam LG/hisense/Samsung - out of the box mnogo su nekako prijatniji za oci (iako TCL stvarno ima mnogo jace i lepse boje).

Не можеш да поредиш услове гледања у продавници, и код куће.
Веће осветљење значи да тв може да пусти хдр како треба.

Nazad
Vrh Dno