Šta je novo?

Kupovina Titanfall preko Origin-a ?

Kasa5033

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2013
Poena
230
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D; EK-Quantum Momentum² ROG Crosshair X670E Hero D-RGB - Plexi
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair X670E Hero
RAM
G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL30
GPU
Power Color Red Devil RX 6900 XT; EK-Quantum Vector Red Devil RX 6800/6900 D-RGB - Nickel + Plexi
Storage
T-Force Carder 2TB PCIe 5.0, Samsung 990 Pro 4TB PCIe 4.0, Kingston 1TB M.2, 2x Samsung 860 EVO 1TB
PSU
Corsair HX 1000
Kućište
Thermaltake Core V51; 2x 360mm rad, D5 pump; EK-Quantum fittings, ZMT tubing
Monitor
ASUS TUF VG27A, ASUS ROG MG279Q
Miš & tastatura
Logitech Pro Superlight; Razer Blackwidow V3 PRO wireless
Ostale periferije
Logitech Z623
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro i7-14700HX, 32GB, RTX 4070 8GB, 1TB PCIe 5.0 SSD
Mobilni telefon
Samsung S23 Ultra 12GB/512GB
Steam
Kasapin5033
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posto ne znam gde tacno da postavim ovo pitanje, izvinjavam se moderatorima ako sam promasio pod forum.
Inace, da li neko zna da li se sa Banca Intesa Internet karticom moze kupovati preko Origina i da kolika bi provizija bila na iznos od 47,77e ? Toliko kosta bundle Titanfall + Seasonpass i tako mi izadje jeftinije nego da ga kupujem preko nekog drugog sajta, to je bar dok traje akcija.

Nemoj kupovati preko origina,prosto zasto bi platio 50jura,kad moze manje.Potrazi po oglasima,sto ovde na benchu sto na drugim sajtovima kljuc(gift)za titanfall,ima ih za 3000dinara ili cak manje.
Ako ne zelis tako,evo recimo mozes uzeti ovde za 27e:
https://www.g2a.com/titanfall-origin-cd-key-global.html

Ali ovo je Bundle, Titanfall + Season Pass za 47e, i na Origine mi je jeftinije nego preko G2P da kupujem. Pitam samo da li moze da se kupi, da ne idem do banke za dzabe.

Možeš da kupuješ inteza internet karticom, kupovao sam ja par puta. Nema provizije osim one standardne koju uzimaju prilikom konverzije valute.

Uzgred, ja imam Expedition DLC, ne vredi ni dinara. Imaš onu jednu mapu sa drvećem koja je ok dok su ove druge dve ne daj Bože. Razmisli o tome da uzmeš samo base igru jer ionako nema baš puno igrača koji igraju expedition. Za attrition relativno brzo pronalazi igrače ali za sve ostale modove ćeš se načekati.

Znaci da ustetim sebi pare i da uzmem samo Titanfall ? Mislim igrao sam Betu i sada igram onaj gametime i ovo sto dodje u base igri je extra.

Upravo tako.TI dlc-ovi su custa glupost.

Posto ne znam gde tacno da postavim ovo pitanje, izvinjavam se moderatorima ako sam promasio pod forum.
Inace, da li neko zna da li se sa Banca Intesa Internet karticom moze kupovati preko Origina i da kolika bi provizija bila na iznos od 47,77e ? Toliko kosta bundle Titanfall + Seasonpass i tako mi izadje jeftinije nego da ga kupujem preko nekog drugog sajta, to je bar dok traje akcija.

Što se tiče provizije stavi 6-7% više, pošto rezervišu toliko zbog kursnih promena dok se ne proknjiži transakcija.

Upravo tako.TI dlc-ovi su custa glupost.
jesu glupost ali problem kod TF-a je to sto nema server browsera, sto znaci da ako nemas DLC-ove igra te ubacuje u lobby sa drugim igracima koji nemaju DLC. Sto moze da znaci duze cekanje, otkada je izasao prvi DLC mi jedva nalazimo party za capture the flag mod...

Znaci da ustetim sebi pare i da uzmem samo Titanfall ? Mislim igrao sam Betu i sada igram onaj gametime i ovo sto dodje u base igri je extra.

Da, uzmi za početak običnu verziju bez dlc-a. Imaš dosta mapa i u vanili, ove tri koje dobijaš u Expedition neće ti napraviti neku razliku pošto kao što sam napisao samo jedna od njih vredi (mada je ovo samo moje mišljenje). Dok ti sve te mape dosade biće i season pass na popustu.

Realno. Znaci samo se mape dobijaju, nikakvo oruzje ?

Za sada ne, ne znam kakva će situacija biti sa ostalim dlc-ovima. A novi modovi će biti ionako besplatni za sve i neće ti trebati dlc.

Onda je super. :) Nabavicu basic i da uzivam malo. Dojadio BF 3,4 i BC2.

Vrh Dno