Šta je novo?

Kućna multimedija Kupovina Televizora 55 inča/~55k

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

PaoloGuerrero

Zapažen
Učlanjen(a)
09.04.2024
Poena
1
Zdravo ljudi,

Nov sam na forumu, pa se izvinjavam ako već ima sličnih tema,
Naime, gledam da kupim novi TV, želja je da bude 55 inča, i da cena ide do 60k. Potrebe prosečne, znači sport, filmovi, i aplikacije tipa Netfliks, HBO. Hisense bih izbegao zbog Vidaa OS

Iz dosadašnjeg istraživanja, sveo sam izbor na 2 komada:
-TCL 55P635 4K
-LG UHD UR7355UR73003LA Smart

Takodje, ima i Philipsov model 55 inča u tom cenovnom rangu, al taj bih mozda zaobišao zbog prosečnih komentara.

Savet, iskustva? Mišljenja? Dolazi u obzir i neki drugi model u istom rangu. Hvala!

Ima li neko neki predlog od akuelnih modela na akcijama raznim? Trebao bi mi televizor od 55", najvise za gledanje kablovske.
Budzet od 50 do 60k dinara.

Takodje gledam nesto slicno ima HISENSE 55U6KQ ili LG 55NANO81T3A oko 50k ne znam da li ima nesto bolje za te pare za preporuku.
Hisense VA (Mini Led) panel (Vida OS), LG IPS (webOS)... 5 god garancija na oba ne mogu da odlucim (nije za mene).

Takodje gledam nesto slicno ima HISENSE 55U6KQ ili LG 55NANO81T3A oko 50k ne znam da li ima nesto bolje za te pare za preporuku.
Hisense VA (Mini Led) panel (Vida OS), LG IPS (webOS)... 5 god garancija na oba ne mogu da odlucim (nije za mene).
Pa da li ti treba VA ili IPS? Da li su ti bitni uglovi gledanja? Kad odgovoriš na ovo pitanje rešio si dilemu.
I naravno da li ti je bitan OS? Ako jeste beži od Vada OS

Pa da li ti treba VA ili IPS? Da li su ti bitni uglovi gledanja? Kad odgovoriš na ovo pitanje rešio si dilemu.
I naravno da li ti je bitan OS? Ako jeste beži od Vada OS
Nije za mene (ja imam VA).
TV se gleda u dnevnoj osvetljenoj sobi (bitni su im uglovi) i gleda se vecinom kablovska tako da je narucen LG (webOS je takodje prednost).

Zdravo svima!

Nadovezaću se na temu jer mi treba skoro identična pomoć.

Dvoumim se između
  • TCL 55C655 QLED 4K Ultra HD
  • HISENSE 55A7NQ QLED 4K Ultra HD

Bitno mi je da je cena manja od 60k (ova dva modela trenutno mogu da se nađu za oko 55k).

TV će se koristiti najviše za SBB EON i gledanje filmova i serija, a ponekad i kao monitor.

Sviđa mi se što su oba modela QLED i što podržavaju Dolby, za razliku od mog predhodnog Samsunga AU8000 i nekih LG modela u istom cenovnom rangu.

Ako neko ima bilo kakav savet, mišljenje ili iskustva sa pomenutim modelima, molim da napiše što pre! Takođe, može i preporuka za neki treći model iz tog cenovnog ranga, od 50 ili 55 inch-a.
(LG je treći favorit, ali mi deluje kao lošija investicija za te pare... Možda grešim?)

Hvala svima unapred!

Nazad
Vrh Dno