Šta je novo?

Kupovina Preko Neta(hitno Mi Treba!!)

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Honor Magic7 Pro
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Mislio sam da na ebuy uzmem Sapphire 9800xt i izaslo mi je ovako i kada trebam da platim pisalo mi je ovako.E sad misli da je ovo Shipping and handling postarina i iznosi 45dolara i sve ukupno iznosi
480dolara.Pitanje je posto sam iz CG kako stoje stvari sa PDV i ostalom carinom.Da li je 480dolara konacna cifra i ne treba da se placa pdv i carina ili mozda nije tako?

Shipping and handling: US $45.58
Shipping insurance: (required) US $2.00
Other discounts (-) or charges (+):
(seller discounts, services, etc.)
Total: US $480.58

AJte ljudi mora da je neko uzimao nesto na ebay,hitno mi stvarno treba

Pa ne znam za ebay stvarno, ali bi trebalo da se na sve shto stigne i skuplje je od 100$ placa carina...

Sigurno ces platiti carinu, na vrednost robe koja je navedena na kutiji (postarina se ne racuna). Ne carini se roba vrednosti do 100$, kao sto vec rece Misha. Nemoj da se mucis da ubedis prodavca da ti napise na kutiji nizu cifru od tih 433$, ovi nasi nisu glupi, sigurno ce proveravati na netu koliko ta kartica moze da kosta. Cak sta vise, mogu da je procene i vise od cene koju si stvarno platio. Carinu+porez placas u dinarima. Koliko ce te to izaci, pogledaj na

http://www.fcs.yu/ , link "postanske posiljke". Otprilike nekih ~33% procenjene vrednosti posiljke + 65 dinara "usluga carinjenja".

Mada, skeptican sam u vezi mogucnosti da ti uopste posalju paket ovamo, narocito ako placas karticom neke SCG banke. Ako ipak uspes, obavezno javi ovde!

Poslednja izmena:
Po slobodnoj proceni i iskustvu cak i ako ti posalju (sto je malo verovatno) ispod 600$ ne ocekuj da ces proci. Mislim da nije vredno cekanja i cimanja.

SnakeEyes je napisao(la):
Po slobodnoj proceni i iskustvu cak i ako ti posalju (sto je malo verovatno) ispod 600$ ne ocekuj da ces proci. Mislim da nije vredno cekanja i cimanja.

Nažalost, sve gore navedeno stoji. Ja sam kupio 15 stvari na i-beju legalno, i sve su stigle, ali sam se uglavnom bavio egzotikom, jer sve proveravaju, čak i kabliće za PDA :wall:

Za takve stvari nađi lokalnog dilera.

Pozdrav, Nikola.

E zeznuto, je sto nijedan diler nema 9800xt u JUGI!!!!!a Zasto nemam pojma,jer 9800pro ima na svakom koraku

Vrh Dno