Šta je novo?

Kupovina preko interneta

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
Evo ovako zanima me kako i gde se moze kupiti nesto preko interneta, zanimaju me najvise neke starije air max patike, kao i sat casio g-shock.

Imam problema uopste sa pronalazenjem sajtova, a zanima me i sama procedura placanja kao i kako sve dalje funkcionise oko dostave i dr.

Planiram da placam Visa karticom(imam intezine obadve kao i rajfajzenovu)

Ako je neko nesto kupovao bio bih mu zahvalan da mi objasni proceduru kao i utiske sa sajta s kog je kupovao.

Hvala unapred.:wave:

Poslednja izmena:
Evo juče mi baš stigoše 2 majice sa threadless-a. Plaćeno običnom Visa debitnom karticom Alpha banke, stiglo za 2 nedelje USPS Economy poštom (najjeftinija opcija). Vrednost majica je bila $18 + $13 za poštarinu tako da nisam plaćao nikakve špedicije, carine i sl. poštar doneo, fala lepo, doviđenja :)
Pitaj ako te još nešto interesuje :wave:

E kul, bas sam se uvek pitao za threadless :) znas li mozda da li UVEK salju usps-om ako odaberem "postal economy"?
btw, kako meni izbacuje da je postarina 9$? ili si ti ipak isao na "postal priority" umesto "postal economy" posto za priority stoji da je 13?

E kul, bas sam se uvek pitao za threadless :) znas li mozda da li UVEK salju usps-om ako odaberem "postal economy"?
btw, kako meni izbacuje da je postarina 9$? ili si ti ipak isao na "postal priority" umesto "postal economy" posto za priority stoji da je 13?

Hm, nisam ni obratio pažnju :d, na računu u paketu piše postal economy a na nalepnici spolja international priority airmail. Nemam pojma kako inače šalju, ovo je bila probna narudžbina.

Nazad
Vrh Dno